Kepyklos darbo laikas - penktadieniais 9-18val., šeštadieniais - sekmadieniais 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - balandžio 15-17d. Vilniuje ir balandžio 18d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Pagrindiniai patiekalai

Ant grotelių kepta vištiena marinuota greipfrutų sultyse su keptais baklažanais

Tai yra vienas iš TOP griliaus patiekalų mūsų šeimose. Recepto autorius šefas Tomas Rimydis, kuris pasidalino mokymuose šiuo nuostabiu receptu ir jau dešimt metų mes kepame ją reguliariai ir vis norime dar. Vištienai reikės: 1kg vištienos šlaunelių (be kaulo, su oda) 2 greipfrutai saujelė šviežių mėtų (apie 5g) 1 čili...

Višta piene su šalavijais, česnakais ir citrina

Šią vištą kepu jau labai daug metų, tai yra Jamie Oliver receptas.  1višta 1 citrina druskos, pipirų 100g sviesto sauja šalavijų 1 cinamono lazdelė 10 neluptų česnako skiltelių 1l pieno  Citrinos žievelę nulupame bulvių skustuku, likusią citriną supjaustome į 5 griežinielius ir dedame vištai į pilvą. Vištą apibarstome ir gausiai įtriname...

Nasi goreng

Darydama ryžius visada darau daugiau kitai dienai, nes mes namuose labai dažnai valgom nasi goreng - tai greitai kepti ryžiai su įvairiomis daržovėmis, imbieru, česnaku, čili, indonezietišku kecap manis padažu, kurį rasite daugelyje parduotuviu.  200g ryžių (dubenėlis su kaupu išvirtu ryžiu) 1/2 čili 1 česnako skiltelė 2cm šviežio imbiero 3...

Falafeliai su humusu pitoje

Falafeliai yra maistas, kurio aš labai pasiilgstu, o pats skaniausias būdas juos valgyti yra pitoje su geru humusu ir daug įvairių daržovių - svarbu kad būtų kažko sūraus, traškaus ir salžiarūgščio. HUMUSUI 125g džiovintų avinžirnių 1/2 arbat.š. sodos 125g tahini pastos 2 nedidelės skiltelės česnako 1/2 arbat.š. malto kumino 1/2...

Indonezietiškas stir fry su kiauliena

Paprastas bet kartu ir šiek tiek kitoks nei įprastai stir fry su smulkinta kiauliena, kecap menis, žuvies ir austrių padažais, kurį užbaigiame su čili oil. 2 PORCIJOMS REIKĖS Udon makaronai (80g) 250 g smulkintos kiaulienos (galima keisti į vištieną) 2 valg. š. kecap nemis 1 arb. š. žuvies padažo (fish...

Meksikietiškas kiaulienos pibil su kukurūzų tortilijomis ir marinuotas svogūnais

Kiaulienos pibil (arba tiesiog meksikietiška pulled pork) tai tradicinis patieklas iš Yucatan regiono Meksikoje. Specifiniui skoniui išgauti mėsą marinuojame apelsino ir žalių citrinų sulčių marinate į kurį dedame achiote pastą. Galvojate kas ta achiote pasta? Tai pasta kurioje pagrindinis ingredientas yra anato sėklos kurios ne tik duoda skonį bet ir...

Obuolių sultyse kepti vištos gabaliukai su bulvėmis, morkomis ir pastarnokais

Tai yra pats pirmasis ir labai mylimas vištos receptas. Pagal jį kepiau jau labai daug kartų – jis tikrai nuostabus! Višta iškepa sultinga ir lipni. Vištos sultys susimaišo su obuolių sultimis ir gaunasi fantastiškas padažas, kuriame kepa daržovės - aš tą padažą išdažau, ai ir neslėpkim išlaižau tą lėkštę :)...

Varškės ir moliūgų lazanija su šalavijais

Sultingi lazanijos sluoksniai, saldus moliūgas ir varškė susimaišiusi su muskatu kvepiančiu bešameliu ir labai daug parmezano su traškiais šalavijais ir pinijomis. Geras variantas vakarienei be mėsos. Šalavijo, muskato ir kedrinių pinijų derinys idealiai tinka moliūgui. Kad būtų drąsiau gaminti visą gaminimo eigą nufilmavome ir ja dalinamės savo Instagram profilyje. 700g...

Rendang jautienos curry

Šis curry yra musų šeimos klasika kurį valgo ir mano 18 mėnesių dukra Ona. Aštru, rūgštu bet tuo pačiu ir saldu, visko ko reikia geram Azijietiškam curry. Curry pastai 25 g česnako 3 šalotiniai svogūnai (apie 180g) 20g ciberžolės arba 1 arb. š. ciberžolės prieskonių 1 čili 50 g imbiero...

Bao bandelės

Mes labai mėgstame azijietiškas BAO bandeles - tai garuose virtos mielinės, atviros bandelės į kurias jau išvirtas ir karštas dedam įvairius nesaldžius priedus. Mielinė tešla nėra kažkas sudėtingo, reikia šiek tiek pasiplanuoti laiką, nes bandelės turi iškilti. Pasidalinsime mėgstamais priedais - tirpstančia burnoje ir šiek tiek lipnia kiaulienos šonine, kepta...

Vietnamietiška sriuba

Keliaudama Vietname labai dažnai pusryčiams valgydavau sriubą. Visai paprastą sultinį su daug ivairių pagardų, kuriuos pati ir susidėdavau į dubenį. SULTINIUI 3-4 vištienos blauzdelės (su kaulu) - apie 700g 1 citrinžolės lazdelė (nebūtina) 3 svogūnų laiškai  5 cm imbiero 1 česnako skiltelė 7 cm cinamono lazdelė 1 žvaigždanyžis 1 valg....

Aubergine parmigiana

Kai norim comfort food, bet be mėsos tai vis galvojam apie šį apkepą.  REIKĖS 2 baklažanų 600 g passata 1 svogūno 50 g parmezano 2 česnako skiltelių Pundelis šviežio čiobrelio 1 valg. balzamiko acto Žiupsnis cukraus 125 g mocarelos Rimta riekė sourdough arba ciabatta duonos Extra virgin olive oil Druska,...