Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - gruodžio 2-4d. Vilniuje ir 5d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Pagrindiniai patiekalai

Pažymėti įrašai: Vegetarian

Nasi goreng

Darydama ryžius visada darau daugiau kitai dienai, nes mes namuose labai dažnai valgom nasi goreng - tai greitai kepti ryžiai su įvairiomis daržovėmis, imbieru, česnaku, čili, indonezietišku kecap manis padažu, kurį rasite daugelyje parduotuviu.  200g ryžių (dubenėlis su kaupu išvirtu ryžiu) 1/2 čili 1 česnako skiltelė 2cm šviežio imbiero 3...

Aubergine parmigiana

Kai norim comfort food, bet be mėsos tai vis galvojam apie šį apkepą.  REIKĖS 2 baklažanų 600 g passata 1 svogūno 50 g parmezano 2 česnako skiltelių Pundelis šviežio čiobrelio 1 valg. balzamiko acto Žiupsnis cukraus 125 g mocarelos Rimta riekė sourdough arba ciabatta duonos Extra virgin olive oil Druska,...

Gnocchi su pinijomis ir parmezanu

Gnocchi – tradiciniai itališki bulvių virtinukai, kurie tirpsta burnoje. Svarbu pasirinkti tinkamas bulves, neperminkyti tešlos ir laikytis recepte nurodytos eigos. Receptas su pinijomis ir parmezanu yra visiškai paprastas, puikiai atskleidžiantis pačius gnocchi.  400g bulvių – krakmolingų, nesubyrančių – tinkančių cepelinams 60g parmezano 100g 00 tipo miltų 40g kiaušinio trynių 1/2...

Moliūgų ir rikotos ravioliai su šalavijų sviestu

Mes pasiilgome Italijos, jos šviežio ir kokybiško maisto, ugningų italų, architektūros muziejaus po atviru dangumi, gelaterijų, šilto oro ir jaukių šeimos restoranėlių. Keliaukime į Italiją ir kartu padarykime nuostabiai švelnaus ir pilno skonio raviolius su moliūgų, rikotos ir muskato riešuto įdaru patiekant su šalavijų sviestu. Jie tirpsta burnoje - minkšti...

Fetos pyragas

Fetos ir žalumynų pyragą dažnai valgydavau darbe, kai norėdavau lengvų ir labai skanių pietų be mėsos. Esama padėtis pagaliau privertė išsikepti namie. 1 poras 1 česnako skiltelė 1 citrina 150 g fetos 1 kiaušinis 15 g krapų 15 g mėtų 75 g lapinio kopūsto (galite keisti špinatais) 75 g meškinio...

Moliūgų ir briuselio kopūstų pasta su gorgonzolos sūrio padažu

Eilinės dienos pasta, kai reikia greitai, bet skaniai. Jos kremiškumas iš gorgonzolos, grietinėlės ir kramolingo vandens kuriame virė makaronai. Atrodys, kad padažo per daug, bet makaronai labai greitai jį sugers. Šviežiai tarkuotas muskato riešutas yra privalomas - jo dedame daug, bet jis čia viską ir sutvarko į vietas. 4 porcijos...