Kepykla veikia penktadieniais 9-18val., šeštadieniais 9-15val. ir sekmadieniais 9-15val. adresu Zietelos g. 3, Vilniuje

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas rugsėjo 25-27d. Vilniuje ir rugsėjo 28d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Labas!

Labai malonu pasveikinti tave čia, kur gyvenimas verda desertų ritmu. Aš esu Asta - Desertų klubo įkūrėja.

Desertus pradėjau kepti dar mokydamasi mokykloje ir jie visuomet buvo šalia. Man patiko tai daryti. Maistas kažkokiu metu tapo mano gyvenimo būdu. Man tai įdomu, svarbu ir aš tam skiriu laiko. Didžiausias malonumas eiti shopintis į turgų, kokybiško maisto, vyno ir kitų gėrimų parduotuves, gastro kelionės, ėjimas į degustacines vakarienes. Kai mes kažkur važiuojam tai aš galvoju ir ieškau kur ir ką ten valgysime :) Esu dviejų nuostabių vaikų mama, 10 metų gyvenu Vilniuje, o augau Kaune. 2016 metais su sese pradėjome maisto blogą "Feed My Sister", kuris tęsėsi penkis metus, kartu parašėme knygą "Natūraliai saldu". Natūraliai sesių etapas baigėsi ir toliau yra mano pačios vystoma veikla - Desertų klubas. 

Iš profesinės pusės esu sukaupusi ilgametę marketingo vadovo patirtį didelėse organizacijose kuriant ir vystant prekių ženklus ir įgyvendinant strateginio marketingo kryptis kasdieninėse veiklose - nuo gamybinės įmonės iki mažmeninės prekybos. Pastaraisiais metais ieškau naujų prasmių marketingo lauke ir tai ką žinau iš profesinės pusės Desertų klube darau kiek kitaip - čia veikiu intuityviai, pirma darau tai ko norisi, o paskui reflektuoju kas gavosi. Mažiau strategijų - daugiau gyvenimo :)

Desertų klubas yra vieta kur galima lavinti skonį per desertus. Ragaujant vis kitus desertus, ragaujant ne per saldžius desertus, deriniuose su gėrimais degustacijų metu - daug įvairovės ir geros kokybės. Atsiranda skonio ir kokybės kartelė ir tada nesinori valgyti bet ko, norisi gerų desertų.

Iš čia aš turbūt pati esu to pavyzdys, nes prieš 5 metus tai valgiau viską kas saldu ir daug daugiau nei kad dabar. Jau kuris laikas atsirado išrankumas, noras daugiau ragauti ir daugiau pagarbos savo kūnui. 

Desertų klube daug dėmesio skiriu mėnesinei desertų dėžutei - atrinkti skaniausius desertus. Skonis man yra karalius, kuris turi būti gražus :) Atspirties taškas - sezonų kaita. Vasarai - braškės, šilauogės, gervuogės, avietės. Obuoliai, slyvos, morkos, svarainiai rudeniui. Žiemą - spanguolės, mangai, pasiflorai ir taip toliau sezonų ratu. 

Laisvė atrinkti tai, kas man atrodo tuo metu skaniausia yra nerealus malonumas, vis nauji desertai ir niekas neriboja.

Esu lengvai pamišusi dėl šviežumo - žinau iš patirties, kad maiste šviežumas yra vienas iš svarbesnių skonio elementų. Tai desertai mėnesinei prenumeratai ar derinių degustacijoms pradedami gaminti kaip galima vėliau dėl maksimalaus šviežumo. 

Yra ne vienas klasikinis desertas kuris istoriškai yra per saldus - pavyzdžiui citrininė tartaletė su itališko morengo kremu. Desertų klube citrinines tartaletes ragaujame su nesaldintos grietinėlės kremu. Grietinėlė natūraliai iš savęs yra šiek tiek saldi ir riebi. Nedidelis saldumas sušvelnina intensyvų rūgštumą. Ir be to  rūgštis puikus kontrastas grietinėlės riebumui. 

Turiu tikėjimą savo skonio receptoriais ir drąsos bei žinių daryti kitaip nei kad įprasta.

Ačiū, kad užsukai - linkiu skanių atradimų! 

Asta Petrus