Kepyklos darbo laikas - penktadieniais 9-18val., šeštadieniais - sekmadieniais 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - birželio 25-27d. Vilniuje ir birželio 28d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Labas!

Labai malonu pasveikinti tave čia, kur gyvenimas verda desertų ritmu. Aš esu Asta - Desertų klubo įkūrėja.

Desertus pradėjau kepti dar mokydamasi mokykloje ir jie visuomet buvo šalia. Man patiko tai daryti, o kažkuriuo metu maistas tapo mano gyvenimo būdu. Tai įdomi ir man svarbi tema, todėl negailiu jai laiko. Apsipirkimas turguje ar kokybiško maisto, vyno ir kitose gėrimų parduotuvėse, gastronominės kelionės, degustacinės vakarienės - vieni didžiausių malonumų. Tad ir keliaujant pagrindinė mano atsakomybė - atrinkti vietas, kuriose valgysime :)

Esu dviejų nuostabių vaikų mama, 10 metų gyvenu Vilniuje, o augau Kaune. 2016 metais su sese pradėjome maisto tinklaraštį Feed My Sister, kuris tęsėsi penkis metus. Kartu parašėme ir knygą Natūraliai saldu. Sesių etapui pasibaigus, toliau auginu savo veiklą - Desertų klubą. 

Prieš sukant desertų keliu, sukaupiau ilgametę marketingo vadovo patirtį didelėse organizacijose kuriant ir vystant prekių ženklus ir įgyvendinant strateginio marketingo kryptis kasdieninėse veiklose - nuo gamybinės įmonės iki mažmeninės prekybos. Pastaraisiais metais ieškau naujų prasmių marketingo lauke ir tai, ką žinau iš profesinės pusės, Desertų klube dažnai sąmoningai pamirštu - čia veikiu intuityviai, darau tai, ko norisi, o paskui reflektuoju ir stebiu, kaip pavyko. Mažiau strategijų - daugiau gyvenimo :)

Desertų klubas yra vieta, kur kviečiu lavinti skonį per desertus. Ragaujant vis kitus desertus, ragaujant ne per saldžius desertus, deriniuose su gėrimais degustacijų metu atsiranda daug įvairovės. Taip pakeliame skonio ir kokybės kartelę, tad nebesinori valgyti bet ko - norisi tikrai gerų desertų.

Pati esu to pavyzdys: dar prieš 5 metus valgiau viską, kas saldu ir daug didesniais kiekiais. Jaučiu, kad ilgainiui atsirado išrankumas, noras daugiau ragauti ir pagarba savo kūnui. 

Desertų klube daug dėmesio skiriu mėnesinei desertų dėžutei - čia stengiuosi atrinkti skaniausius desertus. Laisvė gaminti tai, kas man tuo metu patinka labiausiai yra nerealus malonumas. Vis nauji desertai ir niekas neriboja! Atspirties taškas kuriant  sezonų kaita. Vasarai  braškės, šilauogės, gervuogės, avietės. Obuoliai, slyvos, morkos, svarainiai  rudeniui. Žiemą  spanguolės, mangai, pasiflorai ir taip toliau sukuosi sezonų ratu. Juokauju, kad skonis yra karalius, kuris turi būti gražus, todėl dekoras taip pat svarbi deserto dalis :) 

Esu lengvai pamišusi dėl šviežumo  žinau iš patirties, kad tai yra vienas svarbesnių skonio elementų. Todėl desertai mėnesinei prenumeratai ar derinių degustacijoms kepykloje pradedami gaminti kuo vėliau – taip galiu užtikrinti maksimalų šviežumą. 

Yra ne vienas klasikinis desertas, kuris yra tiesiog per saldus. Pavyzdžiui, citrininė tartaletė su itališko morengo kremu. Tad Desertų klube citrinines tartaletes ragaujame su nesaldintos grietinėlės kremu grietinėlė natūraliai yra šiek tiek saldi ir riebi. Nedidelis saldumas sušvelnina intensyvų rūgštumą, o rūgštis puikus kontrastas grietinėlės riebumui. 

Turiu tikėjimą savo skonio receptoriais ir drąsos bei žinių daryti kitaip nei įprasta.

Ačiū, kad užsukai - linkiu skanių atradimų! 

Asta Petrus