Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - gruodžio 2-4d. Vilniuje ir 5d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Višta piene su šalavijais, česnakais ir citrina

Šią vištą kepu jau labai daug metų, tai yra Jamie Oliver receptas. 

  • 1višta
  • 1 citrina
  • druskos, pipirų
  • 100g sviesto
  • sauja šalavijų
  • 1 cinamono lazdelė
  • 10 neluptų česnako skiltelių
  • 1l pieno 
  1. Citrinos žievelę nulupame bulvių skustuku, likusią citriną supjaustome į 5 griežinielius ir dedame vištai į pilvą.
  2. Vištą apibarstome ir gausiai įtriname druska ir juodaisiais pipirais.
  3. Keptuvėje išlydome pusę sviesto ir jame apkepame vištą, kad odelė būtų gražiai apskrudusi iš visų pusių.
  4. Į didelį ir aukštą kepimo indą dedame apkeptą vištieną, pilame pieno tiek kad apsemtų daugiau nei pusę vištos.
  5. Ten pat dedame citrinos žieveles, neluptas česnako skilteles, cinamono lazdelę ir įdedame likusį sviestąbei šalavijo lapelius.
  6. Puodą uždengiame dangčiu arba sušlapintu ir suglamžytu kepimo popieriumi.
  7. Kepame 1.5 valandos uždengtą ir dar pusvalandį atidengtą.