Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - gruodžio 2-4d. Vilniuje ir 5d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Pagrindiniai patiekalai

Pažymėti įrašai: Indija

Rendang jautienos curry

Šis curry yra musų šeimos klasika kurį valgo ir mano 18 mėnesių dukra Ona. Aštru, rūgštu bet tuo pačiu ir saldu, visko ko reikia geram Azijietiškam curry. Curry pastai 25 g česnako 3 šalotiniai svogūnai (apie 180g) 20g ciberžolės arba 1 arb. š. ciberžolės prieskonių 1 čili 50 g imbiero...

Kokosinis curry su citrinžole, baklažanais ir mango salotomis

Prieš kelis mėnesius uždaviau sau iššūkį - tapti vegetare. Ne visam, bet 6 savaitėm. Tai dariau nes buvau aptingusi. Pastebėdavau kad kiekvieną dieną valgau žuvį ar mėsą, kai prieš tai buvau įpratusi prie gyvenimo be mėsos ar žuvies savaitės begyje. Norėjau sugrižti į savo ‘Flexible vegetarian’ rutiną.  Sekėsi puikiai -...

Keptas panyras su marinuotais mangais ir indiška roti duona

Puiki alternatyva šašlykams artėjančiam savaitgaliui. Keptas panyro sūris su mangais, kuminu, ciberžole, kardamonais, imbieru, marinuotais mangais ir namine indiška roti duona. Kas gali būti geriau?  Reikės Marinuotiems mangams 100 ml baltojo vyno acto 1 žaliosios citrinos (žievelės) 1 skiltelės česnako 1/2 čili 1 mango 1/4 raudono svogūno 1 šaukšto medaus...

Tandoori žuvis su ciberžolės ryžiais, indišku baklažanu ir jogurtu

Atėjus vasarai ieškau vis įdomesnių patiekalų kepti ant griliaus. Norint nustebint save ir artimuosius dažnai įkvėpimo ieškau Indijos arba Azijos virtuvėse, tad ir šį kartą dalinuosiu indiška žuvimi kepta ant grotelių. Tandoori žuviai reikės: 400g jūros velnio (jei nerandate galite naudoti ir menkę) 4 krevečių 1 raudonos saldžiosios paprikos 1 arbat.š....

Ant grotelių kepta vištiena su jogurtiniu padažu, marinuotais svogūnais ir indiškais chapati

Namų gamybos indiška chapati duona kepta tiesiai ant žarijų kartu su sultinga vištiena bei gaiviu jogurtiniu padažu. Nuodėmė neišbandyti šią vasarą! Vištienai reikės: 4 vištienos šlaunelių (be kaulo) 1arbat.š. kmynų 1 arbat.š. pankolių sėklų 2 kardamonų sėklos 4 šaukštai natūralaus jogurto 1 šaukštas klevų sirupo druska, pipirai   Jogurto padažui reikės: 1...

Dhal – indiškas lęšių troškinys su saldžiomis bulvėmis

Indija yra ir bus mano sielos šalis... Ji turi ypatingą aurą, kuri vieniems tinka, kiti to net nemato, o aš svajoju dar bent kartą pajusti joje slypinčią energiją. Būtent Indijoje atsivėrė mano akys, nes kiekvieną dieną mes ragaudavome naują vegetarišką patiekalą ir ne vieną o kelis  vienu metu.  Dhal - troškinys iš...

Indiškas jautienos vindaloo

Tradicinis indiškas troškinys, kuriam kashmiri čili suteikia tokio aitrumo, kuris iš pradžių suklaidina, kad bus labai aštru, bet tai tik pirmas įspūdis, nes po to lieka malonus ir šildantis aštrumas. Ilgai marinuota, po to lėtai ir ilgai kepta jautiena gaunasi minkšta, todėl galima naudoti visas kietokas jautienos dalis, tokias kaip...

Karis su kokosais, krevetėmis ir papaja

Indišką karį Londone galima rasti taip pat lengvai kaip Vilniuje picą. Būdama Indijoje supratau, kad populiarieji indiški kariai dažniausiai yra iš šiaurinės Indijos dalies, tad lengvi,  kokosais kvepiantys kariai pietų Indijoje esančioje Keraloje buvo tikras atradimas. Neveltui Kerala dar vadinama Dievo šalimi! 100g krevečių 1/2 papajos (galima keisti mango) 2 raudoni...