Kepyklos darbo laikas - penktadieniais 9-18val., šeštadieniais - sekmadieniais 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - kovo 25-27d. Vilniuje ir kovo 28d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Pagrindiniai patiekalai

Pažymėti įrašai: iki 30min

Indonezietiškas stir fry su kiauliena

Paprastas bet kartu ir šiek tiek kitoks nei įprastai stir fry su smulkinta kiauliena, kecap menis, žuvies ir austrių padažais, kurį užbaigiame su čili oil. 2 PORCIJOMS REIKĖS Udon makaronai (80g) 250 g smulkintos kiaulienos (galima keisti į vištieną) 2 valg. š. kecap nemis 1 arb. š. žuvies padažo (fish...

Teriyaki lašiša su pak choi

Lašiša valgome išties labai dažnai savaitės bėgyje kai norisi kažko paprasto, nesudėtingo bet labai skanaus. REIKĖS Lašišai 2 x 125 - 150 g lašišos file 1 arb. š. medaus 1 arb. š. čili džemo (nebūtina) 1 arb. š. sezamų aliejaus 1 valg. š. mirin 2 valg. š. šviesaus (light) sojos...

Šilkinė pasta su šparagais ir parmezanu

Man nieko negali būti baisiau kai einu į italų restoraną ir gaunu pastos su grietinėle! Tad šis receptas tiems, kurie nori paragauti tos tikrosios šilkines pastos! Dažniausiai kai gaminu tikrai ilgai fotografuoju, nes noriu kad viskas būtų gerai, bet šį kartą taip man ta pasta kvepėjo, net nepastebėjau kad šparagai buvo...

Moliūgų ir briuselio kopūstų pasta su gorgonzolos sūrio padažu

Eilinės dienos pasta, kai reikia greitai, bet skaniai. Jos kremiškumas iš gorgonzolos, grietinėlės ir kramolingo vandens kuriame virė makaronai. Atrodys, kad padažo per daug, bet makaronai labai greitai jį sugers. Šviežiai tarkuotas muskato riešutas yra privalomas - jo dedame daug, bet jis čia viską ir sutvarko į vietas. 4 porcijos...