Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - lapkričio 11-13d. Vilniuje ir 14d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Indonezietiškas stir fry su kiauliena

Paprastas bet kartu ir šiek tiek kitoks nei įprastai stir fry su smulkinta kiauliena, kecap menis, žuvies ir austrių padažais, kurį užbaigiame su čili oil.

2 PORCIJOMS REIKĖS

  • Udon makaronai (80g)
  • 250 g smulkintos kiaulienos (galima keisti į vištieną)
  • 2 valg. š. kecap nemis
  • 1 arb. š. žuvies padažo (fish sauce)
  • 1,5 valg. š. austrių padažo (oyster sauce)
  • 1 žalia citrina
  • 1 maža morka
  • 1 didesnė česnako galvutė
  • 3 tenderstem (jauni) brokoliai arba tiesiog 1/4 paprasto mažo brokolio
  • 1 cm imbieras
  • 3 svogūnų laiškai
  • Čili oil (nebūtina, bet labai gerai kai yra)
  1. Smulkiai supjaustome imbierą, čili. 
  2. Mažais kubeliais supjaustome morkas ir brokolių kotus. Didesnes brokolių galvutes šiek tiek susmulkiname, mažesnes paliekame tokios kokios yra. Jei yra lapelių taip pat neišmetame.
  3. Svogūnų laiškus supjaustome stambiau, ir įstrižai. 
  4. Išverdame makaronus ir nuliejame šaltu vandeniu. 
  5. Į įkaitintą keptuvę pilame du šaukštus aliejaus ir dedame smulkintą kiaulieną - kepame ant didelės ugnies kol apskrus (apie 4-5 min). Svarbu kad ugnis būtų didesnė nes norime kad mėsa apskrustų. Apkepusią mėsą dedame į dubenėlį.
  6. Į tą pačią keptuvę pilame šiek tiek aliejaus ir dedame smulkiai supjautytą česnaką, imbierą, baltą svogūnų laiškų dalį, morkas ir brokolius. Kepiname kelias minutes kol daržovės šiek tiek suminkštės. Tada dedame apkepusią mėsą, kecap nemis, žuvies ir austrių padažus, ir sultis iš 1 žalios citrinos. Viską išmaišome. Dedame makaronus, žalias svogūnų laiškų dalis išmaišome ir viską dar pakepiname minutę ar dvi. 
  7. Valgome su čili oil jei mėgstate.