Kepyklos darbo laikas - penktadieniais 9-18val., šeštadieniais - sekmadieniais 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - balandžio 15-17d. Vilniuje ir balandžio 18d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Nasi goreng

Darydama ryžius visada darau daugiau kitai dienai, nes mes namuose labai dažnai valgom nasi goreng - tai greitai kepti ryžiai su įvairiomis daržovėmis, imbieru, česnaku, čili, indonezietišku kecap manis padažu, kurį rasite daugelyje parduotuviu. 

  • 200g ryžių (dubenėlis su kaupu išvirtu ryžiu)
  • 1/2 čili
  • 1 česnako skiltelė
  • 2cm šviežio imbiero
  • 3 svogūnų laiškų
  • 1 morka
  • 1/4 mažo brokolio
  • 50g Chinese cabbage arba špinatų
  • 1,5 valg. šaukšto sojos padažo
  • 1 valg. šaukštas kecap manis
  • 1 arb. šaukštelis sezamu aliejaus
  • 1/4 žaliosios citrinos
  • 1/4 arbat.š. ciberžolės
  • Aliejaus kepimui
  • Saujelė šviežios kalendros

 

  1. Išsiverdame ryžius ir paliekame atvėsti. Būtina palaukti kol ryžiai bus visiškai šalti.
  2. Smulkiais kubeliais supjaustome morką. Brokolį ir susmulkiname.
  3. Smulkiai susipjaustome čili, imbierą, česnaką ir svogūno.
  4. Įkaitiname keptuvę, pilame truputėlį aliejaus ir dedame svogūno laiškus, čili, imbierą ir česnaką. Kepame 1-2 minutes.
  5. Dedame morkas ir brokolius, pakepiname, pilame šaukštą vandens ir uždengiame dangčiu. Po 2-3 minučių dedame smulkiai supjaustytą chinese cabbage ir kepame dar 1 minutę.
  6. Dedame ciberžolę ir viską išmaišome – svarbu, kad keptuvėje nebūtų vandens. Jei yra padidinkite ugnį.
  7. Keptuvėje daržoves pastumiame į vieną pusę, įpilame labai labai nedaug aliejaus ir dedame šaltus ryžius. Kepame ant didesnės ugnies apie 2 minutes.
  8. Dedame daržoves atgal į ryžius kartu su sojos padažu, kecap manis, sezamu aliejumi, žaliosios citrinos sultimis ir viską išmaišome.
  9. Valgome su kalendra, žalia citrina. Taip pat čia puikiai dera fried kiaušinis. Aš dar kepintu traškiu svogūnu ant viršaus užbarstau bet nebūtina.