Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - gruodžio 2-4d. Vilniuje ir 5d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Užkandžiai

Tuno tartaras su avokadais

Super paprastas užkandis, bet jis neatsivalgomas - visada sukuria mažą šventę 💫 1 avokadas1 š. žaliosios citrinos sulčiųdruskossmulkiai susmulkintų petražolių 200g tuno1 š. sojos padažo1 arb.š. kepintų sezamų aliejaus1 arb.š. žaliosios citrinos sulčių1 š. lengvai pakepintų sezamo sėklų  Sumaišome avokadą su žaliosios citrinos sultimis, petražolėmis ir labai nedaug druskos. Gabaliukais...

Mocarelos brusketa su baziliku, degintais čili pipirais ir citrina

Tai yra užkandis kurį aš gaminau daugiausiai kartų savo gyvenime :D Man čia viskas patinka - traškumas, mocarelos švelnus skonis, gilesnis ir net šiek saldumo turintis čili aštrumas, citrinos žievelė. 1/3 ciabatos 1 skiltelės česnako 200g mocarelos 80g žalumynų - krapų, svogūnų laiškų, baziliko, petražolių 2 čili pipirų 1 citrinos...

Burrata, meškinio česnako pesto, sourdough trupiniai ir marinuoti svogūnai

Šis derinys skamba keistai bet tai yra visiška skonio bomba. Daug česnako, kreminė burrata, traškūs sourdough trupiniai ir gaivūs marinuoti svogūnai. Burrata 1 raudonas svogūnas 50ml balto vyno acto 1 žalia citrina 30 g migdolų 60 g meškinio česnako 1/2 citrinos 30 g parmezano 100 ml tyro alyvuogių aliejaus 1...

Ridikai, granatų melasa, mėtos

Ridikų sezonas prasidėjo ir man vis norisi ko nors įdomaus su jais. Šį kartą valgėme su granatų melasomis, mėtomis, sezamo sėklomis ir skrudinta sourdough duona. 6-8 didesnių ridikų 1 valg. š. tyro alyvuogių aliejaus 1 valg. š. raudono vyno acto 1 valg. š. granatų melasos Saujos mėtų (1 valg. š....

Smidrai, miso ir kiaušiniai

Kai pabaigėm knygą, mūsų knygos dizainerė mane nusivedė valgyti ramen. Atsimenu kad nenorėjau eit, nes tuo metu dariau savo mėnesinį išsivalymą nuo mėsos. Bet kaip gerai kad aš ten nuėjau, nes pagaliau paragavus vegetariško ramen likau šoke. Tuo metu net nesupratau iš ko ten viskas padaryta, kol pati nepradėjau ekperimentuoti...

Rūkyto varškės sūrio ir pomidorų tarta

Puiki tarta su rūkyta varškės sūriu - su vienu ingredientu gavome labai daug skonio – ir dūmo, ir varškės, ir česnako. Kadangi jis yra sūrus, tai įdarui net druskos nereikėjo. 8 PORCIJOS Tešlai 180g kvietinių miltų 90g minkšto sviesto 2 kiaušinio tryniai 1 arb.š. cukraus Žiupsnis druskos 2 šaukštai ledinio...

Baklažanai, granatos ir pomidorai

Mano vėlyvos vasaros topas - kepti baklažanai su granatomis, pomidorais ir česnakiniu jogurto padažu. Iki visiško gėrio trūksta tik karštos flatbread. Salotoms 2 baklažanai 1/2 granata arba viena mažesnė 1 pomidoras Petražolių, mėtų Padažui 1 valg. š. granatų melasos 1 arb. š. tyro alyvuogių aliejaus 1 arb. š. raudono vyno acto...

Dilgėlių tarta su šparagais, parmezanu ir feta

Man labai patinka tartos  - sviestinės tešlos pagrindas, užpildas su kiaušiniais ir pienu bei priedais. Gal atrodo sudėtinga pačiam gaminti tešlą, bet taip tikrai nėra ir skonio prasme tikrai verta. Šią tartą reikia suskubti kepti kol yra jaunų dilgėlių, aišku jas galima keisti špinatais ar kitais žalėsiais. Dilgėlės nustoja dilginti...

Pistacijos, feta, jogurtas ir flatbreads

Gerėjant orams vis dažniau noriu valgyti lauke, prisidaryti skanių valgių, užsikurti laužą ir ramiai sau leisti šiltesnes dienas ar vakarus lauke su Alex ir mano growing baby bump. Smagiausia kad šias flatbreads galite kepti ir lauke ant griliaus, nes bent jau man nieko nėra geriau nei dar karšta išsipūtusi flatbread...

Špinatų ir varškės tarta

Antras pagal populiarumą lazanijos skonis sudėtas į sviestinę tartą. Šviežiai tarkuotas muskato riešutas yra privalomas ingredientas, be kurio tarta nebus tokia skani kokia gali būti. 180g kvietinių miltų 90g minkšto sviesto 2 kiaušinių tryniai 1 arbat.š. cukraus druskos šalto vandens 50g žalių špinatų 180g varškės 1 kiaušinis 25g parmezano 50g...

Chorizo, piquillo ir rukola

Pirmą kartą panašų užkandį, kurio skonis ilgam įstrigo atmintyje, valgiau tapų restorane Londone. Ingredientų nedaug, bet skonis tai wow. Tai štai ir jis! Sourdough duona 100 g piquillo (kepta ir marinuota paprika) 3 šviežių chorizo dešrelių Sauja rukolos Į keptuvę (aš naudojau griliaus keptuvę, bet nebūtina) pilame truputėlį aliejaus ir...

Humusas su sūria granola ir šviežiomis daržovėmis

Kai yra tiek daug šviežių lietuviškų daržovių pilna burna valgome jas tokias kokios yra - žalias. Šalia puikiai tinka avinžirnių tradicinis humusas su sūria granola - avižiniai dribsniai, spraginta kynva, pistacijos, džiovintos spanguolės, moliūgų sėklos. 1 skardinė konservuotų avinžirnių 2 šaukštai tahini pastos 2 nedidelės skiltelės česnako 1 citrinos sultys...