Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - lapkričio 11-13d. Vilniuje ir 14d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Burrata, meškinio česnako pesto, sourdough trupiniai ir marinuoti svogūnai

Šis derinys skamba keistai bet tai yra visiška skonio bomba. Daug česnako, kreminė burrata, traškūs sourdough trupiniai ir gaivūs marinuoti svogūnai.

  • Burrata
  • 1 raudonas svogūnas
  • 50ml balto vyno acto
  • 1 žalia citrina
  • 30 g migdolų
  • 60 g meškinio česnako
  • 1/2 citrinos
  • 30 g parmezano
  • 100 ml tyro alyvuogių aliejaus
  • 1 didesnė riekė sourdough duonos
  • Druska
  1. Svogūnams puode užviriname balto vyno actą su 50ml vandens ir sultimis iš vienos žalios citrinos. Dedame druskos ir užkaitinę verdame kelias minutes. Paliekame pilnai atvėsti.
  2. Griežinėliais supjaustome svogūną ir dedame į švarų indą su dangčiu. Atvėsusį acto skystį pilame ant svogūnų ir laikome šaldytuve mažiausiai 4 valandas. Geriausia per naktį.
  3. Pesto į trintuvą dedame 30g migdolų, ir sukame kol gausime stambius trupinius. Dedame 60g mėškinio česnako ir dar kartą viską išsukame (svarbu nepersistenkti nes norime turėti tekstūrą). Pagaliau sudedame sultis iš 1/2 citrinos, 30g tarkuoto parmezano, druskos ir 100ml alyvuogių aliejaus. Pulsuojančiu režimu dar kartą viską išsukame kad susimaišytų.
  4. Sourdough trupiniams į trintuvą dedame sourdough duoną ir viską išsukame iki trupinių. Juos beriame į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi ir česnako skiltele. Kepame kol trupiniai apskrus ir pasidarys traškūs.
  5. Į lėkštę dedame burrata, ant viršaus dedame šaukštą pesto, sourdough trupinius, marinuotus svogūnus. Viską apšlakstome alyvuogių aliejumi, dedame druskos. Valgome su sourdough duona.