Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

TAIP PAT DIRBSIME IR GRUODŽIO 23d. (pirmadienį) - GALIMA NE TIK ATSIIMTI DESERTUS, BET TURĖSIME IR VITRINOSE PASIRINKTI VIETOJE, TAIP PAT VIRTUVĖ DIRBS ĮPRASTAI - SERVIRUOSIME IR PUSRYČIUS, IR PIETUS

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - sausio 27-29d. Vilniuje ir 30d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Ridikai, granatų melasa, mėtos

Ridikų sezonas prasidėjo ir man vis norisi ko nors įdomaus su jais. Šį kartą valgėme su granatų melasomis, mėtomis, sezamo sėklomis ir skrudinta sourdough duona.

  • 6-8 didesnių ridikų
  • 1 valg. š. tyro alyvuogių aliejaus
  • 1 valg. š. raudono vyno acto
  • 1 valg. š. granatų melasos
  • Saujos mėtų (1 valg. š. jau susmulkintų mėtų + jaunų lapelių papuošimui)
  • 2 svogūnų laiškų
  • Šaukštas sezamų sėklų
  • Druska (mes naudojame maldon druskos dribsnius)
  1. Susmulkiname mėtas ir triname grūstuvėje kartu su vyno actu, granatų melasa ir alyvuogių aliejumi. Pagal skonį dedame druskos. Jaunus mėtų lapelius atidedame, nes jais puošime lėkštę. Paruoštą padažą pilame į lėkštę ir paskirstome.
  2. Smulkiai supjaustome svogūnų laiškus.
  3. Labai plonais griežinėliais supjaustome ridikus. Išdeliojame ratu ant padažo. Viršų apšlakstome alyvuogių aliejumi, dedame svogūnų laiškus, mėtas, užbarstome sezamo sėklomis. Papildomai, dedame druskos.