Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

TAIP PAT DIRBSIME IR GRUODŽIO 23d. (pirmadienį) - GALIMA NE TIK ATSIIMTI DESERTUS, BET TURĖSIME IR VITRINOSE PASIRINKTI VIETOJE, TAIP PAT VIRTUVĖ DIRBS ĮPRASTAI - SERVIRUOSIME IR PUSRYČIUS, IR PIETUS

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - sausio 27-29d. Vilniuje ir 30d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Chorizo, piquillo ir rukola

Pirmą kartą panašų užkandį, kurio skonis ilgam įstrigo atmintyje, valgiau tapų restorane Londone. Ingredientų nedaug, bet skonis tai wow. Tai štai ir jis!

  • Sourdough duona
  • 100 g piquillo (kepta ir marinuota paprika)
  • 3 šviežių chorizo dešrelių
  • Sauja rukolos
  1. Į keptuvę (aš naudojau griliaus keptuvę, bet nebūtina) pilame truputėlį aliejaus ir paskrudiname duoną. Iškepus supjaustome. 
  2. Chorizo dešreles perpjauname per pusę ir dedame į keptuvę. Kepama kol apskrus. 
  3. Į pabaigą į tą pačią keptuvę su chorizo dešrelėmis dedame piquillo. Paliekame minutei. 
  4. Ant duonos dedame karštą piquillo papriką, chorizo dešrelę ir rukola.