Svetainė naudoja slapukus, kurie užtikrina, kad jums bus patogu naudotis. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Privatumo politika.
Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - balandžio 28d. - gegužės 1d. Vilniuje ir gegužės 2d. Kaune
Tuščias krepšelis
Pirmą kartą panašų užkandį, kurio skonis ilgam įstrigo atmintyje, valgiau tapų restorane Londone. Ingredientų nedaug, bet skonis tai wow. Tai štai ir jis! Sourdough duona 100 g piquillo (kepta ir marinuota paprika) 3 šviežių chorizo dešrelių Sauja rukolos Į keptuvę (aš naudojau griliaus keptuvę, bet nebūtina) pilame truputėlį aliejaus ir...
Pirmą kartą atradau kroketus kai Londone išpopuliarėjo ispaniškos tapos. Dažniausiai jie daromi su ispanišku kumpiu, bet jei mėgstate grybus taip kaip aš, tikrai nenusivilsite! Tai nėra greičiausias receptas, bet rezultatas tikrai nuostabus, o jei dar grybų sezonas tai išvis pasaka! Grybų piure 250g šviežių grybų, aš naudojau pievagrybius 50g džiovintų baravykų,...