Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

TAIP PAT DIRBSIME IR GRUODŽIO 23d. (pirmadienį) - GALIMA NE TIK ATSIIMTI DESERTUS, BET TURĖSIME IR VITRINOSE PASIRINKTI VIETOJE, TAIP PAT VIRTUVĖ DIRBS ĮPRASTAI - SERVIRUOSIME IR PUSRYČIUS, IR PIETUS

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - sausio 27-29d. Vilniuje ir 30d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Užkandžiai

Pažymėti įrašai: Vegetarian

Burrata, meškinio česnako pesto, sourdough trupiniai ir marinuoti svogūnai

Šis derinys skamba keistai bet tai yra visiška skonio bomba. Daug česnako, kreminė burrata, traškūs sourdough trupiniai ir gaivūs marinuoti svogūnai. Burrata 1 raudonas svogūnas 50ml balto vyno acto 1 žalia citrina 30 g migdolų 60 g meškinio česnako 1/2 citrinos 30 g parmezano 100 ml tyro alyvuogių aliejaus 1...

Smidrai, miso ir kiaušiniai

Kai pabaigėm knygą, mūsų knygos dizainerė mane nusivedė valgyti ramen. Atsimenu kad nenorėjau eit, nes tuo metu dariau savo mėnesinį išsivalymą nuo mėsos. Bet kaip gerai kad aš ten nuėjau, nes pagaliau paragavus vegetariško ramen likau šoke. Tuo metu net nesupratau iš ko ten viskas padaryta, kol pati nepradėjau ekperimentuoti...

Kynvos ir freekah salotos su moliūgu, radicchio, spanguolėmis ir apelsinų užpilu

Londone jau kvepia kalėdomis ir parduotuvėse pasirodžiusios spanguolės man primena, kad laukiamiausios metų šventės jau čia pat! Šiose salotose viskas puikiai dera kartu - kepintos moliūgų ir radicchio riekelės, traškios pistacijos, gaivi feta, mano mylimos spanguolės ir nuostabus apelsinų užpilas. Sotu, sveika ir skanu! 500g moliūgo 1/2 radicchio salotos 1/2 arbat.š....

Grybų kroketai

Pirmą kartą atradau kroketus kai Londone išpopuliarėjo ispaniškos tapos. Dažniausiai jie daromi su ispanišku kumpiu, bet jei mėgstate grybus taip kaip aš, tikrai nenusivilsite! Tai nėra greičiausias receptas, bet rezultatas tikrai nuostabus, o jei dar grybų sezonas tai išvis pasaka! Grybų piure 250g šviežių grybų, aš naudojau pievagrybius 50g džiovintų baravykų,...