Svetainė naudoja slapukus, kurie užtikrina, kad jums bus patogu naudotis. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Privatumo politika.
Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - gruodžio 2 - 3d. Vilniuje ir 4d. Kaune
Tuščias krepšelis
Kai yra tiek daug šviežių lietuviškų daržovių pilna burna valgome jas tokias kokios yra - žalias. Šalia puikiai tinka avinžirnių tradicinis humusas su sūria granola - avižiniai dribsniai, spraginta kynva, pistacijos, džiovintos spanguolės, moliūgų sėklos. 1 skardinė konservuotų avinžirnių 2 šaukštai tahini pastos 2 nedidelės skiltelės česnako 1 citrinos sultys...
Ši brusketa su taure tinkamai atšaldyto baltojo vyno taure yra tas derinys, kuris tobulai pradeda vakarą. Minkšta mocarela, traški ciabata, apelsino sultimis grazūruotas šparagas ir susipynę baziliko, mėtų ir meškinio česnako aromatai. Nedarykite nuolaidų skoniui ir naudokite tikrą mocarelą, o ne prastas kopijas. Tikra mocarela yra gaminama iš buivolių pieno ...
Meksikietiskos kesadilijos tai puiki vakarienė savaitės bėgyje - lengva, skanu ir neužtruksite ilgiau nei 20 minučių. Dviem žmonėms reikės: 1 saldžios bulvės (apie 200g) 1/2 skardinės baltų pupelių 2 žaliosios citrinos 1 šaukštas chipotle padažo 50g olandiško sūrio 1 avokado natūralaus jogurto 4 tortilijų druska, pipirai extra virgin alyvuogių aliejaus Įkaitiname...
Aš dievinu kiniškus dim sum. Londone 4 metus dirbau netoli China town tai vis eidavome pietų. Teko ragauti visokių. Keliaujant Hong Konge su dim sum taip pat pradėdavau kiekvieną dieną nes tradiciškai kinai juos valgo pusryčiams kartu su arbata. Gaunasi 24 dim sum 100g smulkintos kiaulienos 100g žalių krevečių 50g...