Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis - sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - spalio 14-16d. Vilniuje ir 17d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Desertai

Pažymėti įrašai: Be pridėtinio cukraus

Chalvos saldainiai su šokoladu ir pistacijomis

Kai norisi kažko greitai ir skanaus. Natūraliai saldūs ir tik iš 5 gerai pažįstamų ingredientų. 9 saldainiams 50g kokoso drožlių 90g anakardžių sviesto 30g medaus 30g juodojo šokolado 40g žalių pistacijų branduolių, susmulkintų   Įkaitiname mažą keptuvę ir ant vidutinės ugnies (su kaitlente ant 5) kaitiname medų nuolat maišant. Medus...

Sezamų traškučiai su šokoladu

Tik trys ingredientai ir turime mini desertą. Paprastas, greitas ir natūralus. Traškučiai yra ne per saldūs ir juos tikrai norisi valgyti kaip traškučius - vieną po kito. 80g baltųjų sezamo sėklų (galima dalį naudoti juodųjų sezamo sėklų - aš keičiau 10g) 40g klevų sirupo 60g juodojo šokolado Gausis apie 16...

Bananiniai rutulainiai

Natūralus desertas kasdienai, kai norisi kažko skanaus. 5 ingredientai ir 10 minučių gaminimo. Reikės tik šiek tiek luktert kol jie sutvirtės šaldytuve. 40g džiovintų bananų 25g lengvai pakepintų anakardžių (180 laipsnių be vėjelio ~7min) 45g Medjool datulių (svoris be kauliukų) 5g kokosų aliejaus 10g nesaldintos kakavos Į blenderį sudedame džiovintus...

Šokoladinės tartaletės iš knygos "Natūraliai saldu"

Šio deserto džiaugsmas yra kontrastas tarp kreminio šokoladinio ganašo ir sodraus skonio riešutų pagrindo, saldinto minkštomis datulėmis.   6 TARTALETĖS Pagrindui 180 g Medjool datulių (be kauliukų) 180 g migdolų 50 g nerafinuoto kokosų aliejaus 25 g nesaldintos kakavos Ganašui 270 ml 36 % riebumo grietinėlės 190 g juodojo šokolado...

Cinamoniniai daigintų grikių kąsneliai

Saldaus ir intensyvaus aromato cinamonas, lengvi ir traškūs daiginti grikiai sukuria tikrą energijos ir gero nusiteikimo užtaisą visai savaitei.   36 MAŽI KĄSNELIAI 120 g migdolų  120 g džiovintų daigintų grikių  190 g Medjool datulių (be kauliukų)  40 g nerafinuoto kokosų aliejaus  2 arb. š. cinamono  Dideliame trintuvo inde iki miltų birumo...

Bananiniai sausainiai su šokoladu iš knygos "Natūraliai saldu"

Kepiniai su bananais įkvėpė sukurti šiuos nekeptus sausainius. Keisti ir netikėti, tačiau labai skanūs, su traškiu riešutų ir datulių pagrindu, mūsų mėgstamu keptu bananu ir plonu šokolado sluoksniu.    6 SAUSAINIAI  Pagrindui  80 g Medjool datulių (be kauliukų)  80 g migdolų  20 g nerafinuoto kokosų aliejaus  10 g nesaldintos kakavos ...

Saldžiųjų bulvių mini sūrio pyragas iš knygos "Natūraliai saldu"

Saldžiųjų bulvių mini sūrio pyragas Receptas skirtas tiems, kurie neturi laiko ilgai suktis virtuvėje, bet labai mėgsta sūrio pyragus. Šis gražuolis gimė iš tinginystės ir didelio užimtumo, neprisiruošiant iškepti tradicinio sūrio pyrago. Eksperimentas pavyko puikiai – nekeptas saldžiųjų bulvių mini sūrio pyragas su karamelizuotomis karijomis. 6 PORCIJOS Viršutiniam sluoksniui 1–2...

Anakardžių ir karamelės tarta su šokoladu iš knygos "Natūraliai saldu"

Lengvai ir greitai pagaminamas desertas, kuriuo galima pamaitinti būrį draugų ar kolegų. Nepaliekantis abejingų skonis, panašus į „Snickers“ batonėlio, tik vietoje žemės riešutų naudojame skrudintus anakardžius. 14–16 PORCIJŲ Pagrindui 220 g Medjool datulių (be kauliukų) 220 g anakardžių 55 g nerafinuoto kokosų aliejaus Įdarui 180 g anakardžių 200 g Medjooldatulių...

Riešutų kremas su karštomis kriaušėmis, gervuogėmis ir kepintais lazdyno riešutais

Lengvas desertas arba alternatyva savaitgalio pusryčiams. Kreminis riešutų kremas, saldi kriaušė ir gervuogės, kurias galite keisti šilauogėmis jei sunku rasti. Riešutų kremui 2 valg. š. anakardžių 1 mažos prinokusios kriaušės 2 arb. š. migdolų sviesto 1 arb. š. citrinų sulčių 1 valg. š. klevų sirupo ½ arb. š. vanilės ekstrakto...

Aviečių ir migdolų sviesto kąsneliai su datulių karamele

Visai paprasti aviečių ir migdolų sviesto kąsneliai su datulių karamele kai noris kažko saldaus ir lengvo. 7 SALDAINIAI 65 g datulių (be kauliukų) 50 g migdolų sviesto + papuošimui 65 g šviežių aviečių + papuošimui (3 avietės per saldainį) 1 arb. š. rudo cukraus 90 g juodojo šokolado (ne mažiau kaip 70...

Marcipaniniai rutulainiai iš knygos "Natūraliai saldu"

Kelionių man reikia taip pat kaip ir maisto. Visa tai mane nuramina, įkvepia ir leidžia naujai pažvelgti į save. Man patinka ne ramios atostogos, o nuotykiai keliaujant, nežinant, kur atsidursiu rytoj, iššūkiai sau, nenuspėjama laukinė gamta ir žmonės, sutikti pakeliui. Daugelis klausia, kodėl? Nes noriu pažinti save, mokytis surinkti užplūdusias...

Šokoladiniai sezamų ir avinžirnių kąsneliai su šilauogėmis iš knygos "Natūraliai saldu"

Kad ir kaip netikėta, avinžirniai čia puikiai dera, o šokoladas ir šilauogės – nepabostantis derinys. Šiems kąsneliams avinžirniai suteikia švelnią tekstūrą, jų skonis paperka net ir natūralių desertų skeptikus. 9 KĄSNELIAI Pirmam sluoksniui 30 g žalių avinžirnių (arba 75 g konservuotų) 20 g sezamų sėklų pastos (tahinio) 20 g nerafinuoto kokosų aliejaus 50...