Natūralus desertas kasdienai, kai norisi kažko skanaus. 5 ingredientai ir 10 minučių gaminimo. Reikės tik šiek tiek luktert kol jie sutvirtės šaldytuve.
- 40g džiovintų bananų
- 25g lengvai pakepintų anakardžių (180 laipsnių be vėjelio ~7min)
- 45g Medjool datulių (svoris be kauliukų)
- 5g kokosų aliejaus
- 10g nesaldintos kakavos
- Į blenderį sudedame džiovintus bananus ir pakankamai ilgai sukame iki labai smulkios konsistencijos.
- Ten pat sudedame anakardžius ir nedaug pasukame kol nesimatys anakardžių gabaliukų. Viską išberiame į švarų dubenį.
- Į tą patį blenderio indą (plauti nereikia) sudedame datules ir kokosų aliejų ir išsukame iki vientisos masės.
- Beriame atgal bananus ir anakardžius į datulių masę ir su blenderiu viską sumaišome į vientisą masę. Patikrinkite ar limpa masė į vieną. Jeigu nelimpa įdėkite dar 5g kokosų aliejaus.
- Tarp rankų sukame rutulainius ir juos dedame į kakavos dubenį, kurį stumdydami padengiame rutulainį kakava.
- Laikome šaldytuve apie savaitę.
Komentarai (0)
Grįžti į Desertai