Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - spalio 14-16d. Vilniuje ir 17d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Bananiniai rutulainiai

Natūralus desertas kasdienai, kai norisi kažko skanaus. 5 ingredientai ir 10 minučių gaminimo. Reikės tik šiek tiek luktert kol jie sutvirtės šaldytuve.

  • 40g džiovintų bananų
  • 25g lengvai pakepintų anakardžių (180 laipsnių be vėjelio ~7min)
  • 45g Medjool datulių (svoris be kauliukų)
  • 5g kokosų aliejaus
  • 10g nesaldintos kakavos
  1. Į blenderį sudedame džiovintus bananus ir pakankamai ilgai sukame iki labai smulkios konsistencijos.
  2. Ten pat sudedame anakardžius ir nedaug pasukame kol nesimatys anakardžių gabaliukų. Viską išberiame į švarų dubenį.
  3. Į tą patį blenderio indą (plauti nereikia) sudedame datules ir kokosų aliejų ir išsukame iki vientisos masės.
  4. Beriame atgal bananus ir anakardžius į datulių masę ir su blenderiu viską sumaišome į vientisą masę. Patikrinkite ar limpa masė į vieną. Jeigu nelimpa įdėkite dar 5g kokosų aliejaus.
  5. Tarp rankų sukame rutulainius ir juos dedame į kakavos dubenį, kurį stumdydami padengiame rutulainį kakava.
  6. Laikome šaldytuve apie savaitę.

 

Komentarai (0)

Palikti komentarą