Tik trys ingredientai ir turime mini desertą. Paprastas, greitas ir natūralus. Traškučiai yra ne per saldūs ir juos tikrai norisi valgyti kaip traškučius - vieną po kito.
- 80g baltųjų sezamo sėklų (galima dalį naudoti juodųjų sezamo sėklų - aš keičiau 10g)
- 40g klevų sirupo
- 60g juodojo šokolado
Gausis apie 16 traškučių.
- Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių, be vėjelio.
- Sezamo sėklas gerai sumaišome su klevų sirupu.
- Po šaukštelį dedame į vienkartines arba daugkartines keksiuko formeles - su šaukšteliu suspaudžiame į lygų ir pakankamai ploną sluoksnį.
- Užpildytas formeles dedame į skardą ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame 12 minučių.
- Iškepus leidžiame atvėsti, išimame iš formelių ir dedame į kamerą atšaldyti.
- Virš garų vonelės ištirpiname juodąjį šokoladą - į jį merkiame lygiąją traškučio dalį. Šokoladas gerai dengsis ir greitai sustings nes traškutis bus iš kameros.
- Šokoladu padengtus traškučius dedame į šaldytuvą pilnai sustingti.
Komentarai (0)
Grįžti į Desertai