Saldaus ir intensyvaus aromato cinamonas, lengvi ir traškūs daiginti grikiai sukuria tikrą energijos ir gero nusiteikimo užtaisą visai savaitei.
36 MAŽI KĄSNELIAI
- 120 g migdolų
- 120 g džiovintų daigintų grikių
- 190 g Medjool datulių (be kauliukų)
- 40 g nerafinuoto kokosų aliejaus
- 2 arb. š. cinamono
- Dideliame trintuvo inde iki miltų birumo sumalame migdolus. Sudedame datules, džiovintus daigintus grikius, kokosų aliejų, suberiame cinamoną ir viską sukame pulsuojančiu režimu tol, kol neliks datulių gabaliukų.
- Gautą masę dedame į metalinę 13 × 13 cm formą be dugno, pastatytą ant nedidelės skardos ar kito lygaus paviršiaus, tolygiai paskirstome, paspaudžiame ir dedame į šaldymo kamerą mažiausiai porai valandų.
- Ištraukiame formą iš šaldymo kameros, peiliu prie sienelės apipjauname sustingusią masę ir išimame iš formos. Supjaustome į pailgas juostas, o šias susmulkiname nedideliais gabalėliais. Laikome šaldytuve. Rekomenduojame suvartoti per 4 dienas.
Komentarai (0)
Grįžti į Desertai