Artimiausi desertų prenumeratos pristatymai

kovo 20-21-22d. Vilniuje ir kovo 23d. Kaune

balandžio 17-18-19d. Vilniuje ir balandžio 20d. Kaune

gegužės 22-23-24d.. Vilniuje ir gegužės 25d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Cinamoniniai daigintų grikių kąsneliai

Saldaus ir intensyvaus aromato cinamonas, lengvi ir traškūs daiginti grikiai sukuria tikrą energijos ir gero nusiteikimo užtaisą visai savaitei.

 

36 MAŽI KĄSNELIAI

  • 120 g migdolų 
  • 120 g džiovintų daigintų grikių 
  • 190 g Medjool datulių (be kauliukų) 
  • 40 g nerafinuoto kokosų aliejaus 
  • 2 arb. š. cinamono 
  1. Dideliame trintuvo inde iki miltų birumo sumalame migdolus. Sudedame datules, džiovintus daigintus grikius, kokosų aliejų, suberiame cinamoną ir viską sukame pulsuojančiu režimu tol, kol neliks datulių gabaliukų. 
  2. Gautą masę dedame į metalinę 13 × 13 cm formą be dugno, pastatytą ant nedidelės skardos ar kito lygaus paviršiaus, tolygiai paskirstome, paspaudžiame ir dedame į šaldymo kamerą mažiausiai porai valandų. 
  3. Ištraukiame formą iš šaldymo kameros, peiliu prie sienelės apipjauname sustingusią masę ir išimame iš formos. Supjaustome į pailgas juostas, o šias susmulkiname nedideliais gabalėliais. Laikome šaldytuve. Rekomenduojame suvartoti per 4 dienas. 

Komentarai (0)

Palikti komentarą