Kepyklos darbo laikas - penktadieniais 9-18val., šeštadieniais - sekmadieniais 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - balandžio 15-17d. Vilniuje ir balandžio 18d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Chalvos saldainiai su šokoladu ir pistacijomis

Kai norisi kažko greitai ir skanaus. Natūraliai saldūs ir tik iš 5 gerai pažįstamų ingredientų.

9 saldainiams

  • 50g kokoso drožlių
  • 90g anakardžių sviesto
  • 30g medaus
  • 30g juodojo šokolado
  • 40g žalių pistacijų branduolių, susmulkintų

 

  1. Įkaitiname mažą keptuvę ir ant vidutinės ugnies (su kaitlente ant 5) kaitiname medų nuolat maišant. Medus šiek tiek suputos, kai tai atsitiks dar maišykite ir kaitinkite 4-5 minutes.
  2. Tada sumažinkite kaitrą (su kaitlente ant 3) ir supilkite anakardžių sviestą – maišykite apie 30 sekundžių ir nukelkite nuo kaitros – iš karto supilkite kokoso drožles ir gerai išmaišykite.
  3. Rankomis suformuojame plokščiais šonais ir apvaliais kraštais saldainius. Dedame į kamerą.
  4. Virš garų vonelės išlydome juodą šokoladą.
  5. Tiesiai iš kameros saldainių kraštus padengiame šokoladu ir tada smulkintomis pistacijomis.
  6. Dedame į šaldytuvą, ten ir laikome.

 

Komentarai (0)

Palikti komentarą