Kepyklos darbo laikas - penktadieniais 9-18val., šeštadieniais - sekmadieniais 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - kovo 25-27d. Vilniuje ir kovo 28d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Kepiniai

Miso, žemės riešutų sausainiai su šokoladu

Minkšti sausainiai su žemės riešutų sviestu ir miso pasta kuri ne tik priduoda skonio bet ir suteikia sūrumo. 90 g šviesaus muscovado cukraus 25 g balto cukraus 125 g miltų 75 g crunchy žemės riešutų sviesto 45 g šviesios miso pastos 70 g sviesto (kambario temperatūros) 2 kiaušinių trynių 1...

Morkų pyrago flapjack iš knygos "Natūraliai saldu"

Morku pyrago flapjack saldinti datulėmis ir medumi, su graikiniais riešutais ir moliūgų sėklomis tekstūrai paįvairinti, drėgnumo suteikiančiomis morkomis ir obuoliais, kvepiantys cinamonu ir apelsinais.   135 g avižinių dribsnių 50 g graikinių riešutų 40 g moliūgų sėklų 50 g nerafinuoto kokosų aliejaus 160 g Medjool datulių (be kauliukų) 3 šaukštų medaus...

Rabarbarų trupininis pyragas su ledais

Trupininis pyragas su daug rabarbarų, obuolių, braškių, daug vanilės ir ledų. Karštas pyragas ir šalti ledai yra nuginkluojantis derinys.   Pyrago įdarui 300g rabarbarų 200g šaldytų braškių 200g obuolių 150g rudojo cukraus 2 arb. š. vanilės pastos Trupiniams 150g kvietinių miltų 75g migdolų miltų 75g rudojo cukraus 150g sviesto žiupsnelis...

Frangipane tarta su sezoniniais vaisiais

Šią tartą išmokau kepti darant kursą su Puff bakery ir tikrai negaliu nustoti, nes tinka beveik su visais vaisiais ir uogomis. Nuotraukoje matote ankstyvus rabarbarus kurių kaip tik sezonas Londone, bet šis receptas universalus. Galite dėti įvairias uogas, slyvas, abrikosus, mangus, ananasus, obuolius...net galite naudoti konservuotus persikus. Tešlai 235 g...

Žydiška pynutė Challah

Žinai tą jausmą kai eini mieste ir užuodi kepamų bandelių kvapą? Tas kvapas yra namuose kepant šitą pynutę. Challah - mielinė šviesi duona idealiai tinkanti Velykoms su kiaušiniais, ikrais, paštetu ir kitais priedais. Kepti duoną neturi būti baisu ar sunku – atsisverk ingredientus, daryk pagal recepte nurodytą seką ir pasileisk...

Vyšnių pyragas

Mūsų namuose visada yra daugiau nei keli testuojami desertai ir tikrai yra atsiradęs natūralus saikas, net ir labai mėgstančioms desertus. Bet šitas pyragas yra tas, prieš kurį tiesiog pakeli rankas ir valgai, nežinau ar čia dėl to, kad aš labai labai mėgstu vyšnias kepiniuose ar todėl kad jis tiesiog labai...

Lazdyno riešutų ir deginto sviesto financiers

Įsimintino skonio minkšti pyragaičiai „Financiers“. Pirmą kartą jų paragavau mylimo šefo Ottolenghi restorane Soho rajone. Nežinau kodėl, bet kepdama šiuos pyragaičius visada jaučiuosi laiminga, stebėdama procesą, laukdama kol jie išsipūs ir apskrus, o gal todėl, kad juos valgome dar šiltus. Rūta. 12 MAŽŲ PYRAGAIČIŲ  15 g miltų 35 g maltų ir...

Basque sūrio pyragas

Tobulas basque cheesecake - lengvas, purus, kreminis. Pradėjus gaminti šią versiją kitų tikrai nesinori - kartą paragavus sustoti nelabai ir išeina. 700 g kreminio “Philadelphia“ sūrio (kambario temperatūros) 200 g cukraus 4 dideli kiaušiniai 7 g “Maldon” druskos flakes arba 3 g paprastos druskos 150 g grietinės (20%) 175 g...

Obuolių galetė

Mums jinai tobula - neperkrauta skoniais, tik obuoliai ir trapi sviestinė sluoksniuota tešla. Mes pešamės dėl šitos galetės, kai pjaustome visi būna prie stalo, nes gali nelikti :) Tik 8 labai gerai pažįstami ingredientai.Vis dėlto receptas reikalauja sekti jo eigą ir rekomendacijas kaip pavyzdžiui kokius pasirinkti obuolius, nes su bet...

Keksas su lazdyno riešutais, kava ir karamele

Kekso skonis primena griliažinį saldainį, jame daug atskirų skonių, bet nei vienas iš jų nedominuoja - eina visi kartu. Kepinti lazdyno riešutai ne tik puošia keksą, bet yra naudojami ir tešloje - žinot tą jausmą kai atrodo galėtum valgyti ir nekeptą. Sudėtingiausias momentas yra karamelė, bet mūsų instagram rasite visos...

Figų, aviečių ir kardamono galetė

Mane visada traukė Artimieji Rytai – prinokusios figos, šviežių granatų sultys, pistacijos, kalnai prieskonių, rožių esencija, saulė ir ore tvyrantis saldus aromatas. Šiam pyragui reikės figų, lietuviškų rudeninių aviečių ir kokybiško žaliojo kardamono.  6–8 PORCIJOS  Tešlai 160 g šviesių speltų miltų (tiks ir paprasti balti) 10 g rudo cukraus (galite...

Cinamoninės churos su šokoladiniu padažu

Minkštos ispaniškos spurgos, apibarstytos cinamonu ir valgomos dar karštos, namuose visada sukuria mažą šventę. 4 PORCIJOS Spurgoms 100 g šviesių speltų miltų (galima naudoti paprastus baltus) 200 ml pieno 50 g šalto sviesto, supjaustyto kubeliais 2 vidutinio dydžio kiaušinių 1 arb. š. cinamono1 valg. š. kokosų cukraus (galima keisti rudu...