Kepyklos darbo laikas - penktadieniais 9-18val., šeštadieniais - sekmadieniais 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - balandžio 15-17d. Vilniuje ir balandžio 18d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Rabarbarų trupininis pyragas su ledais

Trupininis pyragas su daug rabarbarų, obuolių, braškių, daug vanilės ir ledų. Karštas pyragas ir šalti ledai yra nuginkluojantis derinys.

 

Pyrago įdarui

  • 300g rabarbarų
  • 200g šaldytų braškių
  • 200g obuolių
  • 150g rudojo cukraus
  • 2 arb. š. vanilės pastos

Trupiniams

  • 150g kvietinių miltų
  • 75g migdolų miltų
  • 75g rudojo cukraus
  • 150g sviesto
  • žiupsnelis druskos

Vanilinių ledų

Naudojau šiek tiek platėjantį keraminį kepimo indą – 20cm dugno skersmuo, 25cm viršaus skersmuo ir 4,5 cm aukštis.

  1. Atšildome braškes ir paliekame sietelyje, kad būtų kuo mažiau skysčio.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių be vėjelio.
  3. Susismulkiname rabarbarus, obuolį ir braškes.
  4. Sumaišome rabarbarus, obuolį, braškes su cukrumi ir vanilės pasta. Gerai išmaišome ir sudedame į apvalų keramikinį indą.
  5. Į dubenį beriame miltus, migdolų miltus, cukrų ir druską - gerai išmaišome.
  6. Sudedame gabaliukais supjaustytą sviestą ir triname pirštais kartu su miltų mišiniu kol nebelieka sviesto gabaliukų. Beriame ant įdaro ir išlyginame.
  7. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 40min.
  8. Iškepus skaniausia valgyti karštą su vaniliniais ledais.