Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis - sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - rugsėjo 23-25d. Vilniuje ir 26d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Kepiniai

Pažymėti įrašai: Vegan

Morkų pyrago flapjack iš knygos "Natūraliai saldu"

Morku pyrago flapjack saldinti datulėmis ir medumi, su graikiniais riešutais ir moliūgų sėklomis tekstūrai paįvairinti, drėgnumo suteikiančiomis morkomis ir obuoliais, kvepiantys cinamonu ir apelsinais.   135 g avižinių dribsnių 50 g graikinių riešutų 40 g moliūgų sėklų 50 g nerafinuoto kokosų aliejaus 160 g Medjool datulių (be kauliukų) 3 šaukštų medaus...

Keksas su lazdyno riešutais, kava ir karamele

Kekso skonis primena griliažinį saldainį, jame daug atskirų skonių, bet nei vienas iš jų nedominuoja - eina visi kartu. Kepinti lazdyno riešutai ne tik puošia keksą, bet yra naudojami ir tešloje - žinot tą jausmą kai atrodo galėtum valgyti ir nekeptą. Sudėtingiausias momentas yra karamelė, bet mūsų instagram rasite visos...

Vyšnių ir datulių keksas

Minkštas ir drėgnas, saldus ne tik iš cukraus, bet ir iš datulių, kas duoda visai kitokį saldumo gylį, kurį subalansuoja vyšnių rūgštelė. Linų sėmenys ne tik praturtina kepinį, bet padeda sukurti reikiamą tekstūrą.   200g datulių be kauliukų 310g migdolų pieno 2 šaukštai traiškytų linų sėmenų 180g alyvuogių aliejaus 200g...

Veganinis apelsinų keksas su kardamonais, šokoladiniu kremu ir apelsininiu įdaru

Kalėdų puošmena šiais metais tai veganinis apelsinų keksas su kardamonais, šokolado gabaliukais, apelsininiu įdaru bei šokolado kremu. Biskvitui 190 g maltų migdolų* 55 g self-raising miltų 1 arb. š. valgomosios sodos 5 žalių kardamonų 125 g klevų sirupo 70 g vandens nuo avinžirnių skardinės 50 g juodojo šokolado 1 apelsinas...

Avižiniai 'Hobnobs' sausainiai

Kiek susitinkame naujų žmonių, tiek išgirstame kad niekas nežino kad aš, tai yra Rūta :), gyvenu Londone. Tai va naujienos! Jau apie 11 metų gyvenu Londone, kur baigiau studijas ir dabar ramiai sau gyvenu vis dar dirbdama reklamos pasaulyje kurį tikiuos jau greitai pakeis Feed My Sister reikalai ir vis...