Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - lapkričio 11-13d. Vilniuje ir 14d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Morkų pyrago flapjack iš knygos "Natūraliai saldu"

Morku pyrago flapjack saldinti datulėmis ir medumi, su graikiniais riešutais ir moliūgų sėklomis tekstūrai paįvairinti, drėgnumo suteikiančiomis morkomis ir obuoliais, kvepiantys cinamonu ir apelsinais.  

  • 135 g avižinių dribsnių
  • 50 g graikinių riešutų
  • 40 g moliūgų sėklų
  • 50 g nerafinuoto kokosų aliejaus
  • 160 g Medjool datulių (be kauliukų)
  • 3 šaukštų medaus
  • 80 g morkų
  • 65 g obuolių
  • 1 apelsino
  • 3⁄4 arb. š. cinamono

Taip pat reikės 15 × 30 cm kepimo skardos.

Įkaitiname orkaitę iki 180 °C, kepimo funkcija – su ventiliatoriumi.
Į didelį trintuvo indą dedame 55 g avižinių dribsnių, sumalame iki miltų birumo ir perpilame į didelį dubenį.
Datules sutriname iki vientisos masės. Dedame į indą su avižiniais miltais.
Peiliu supjaustome graikinius riešutus ir suberiame
į indą su avižiniais miltais ir datulių karamele. Sudedame likusius avižinius dribsnius, moliūgų sėklas, medų ir cinamoną. Įtarkuojame morką ir obuolį.
Nedideliame puode išlydome kokosų aliejų ir pilame
į indą su visais ingredientais. Įtarkuojame apelsino žievelę, įpilame 2 šaukštus šviežių apelsinų sulčių. Rankomis viską gerai išmaišome. Jei reikia, pilame dar vieną šaukštą apelsinų sulčių.
Batonėlių masę sudedame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepame 30–35 minutes. Iškepus leidžiame visiškai atvėsti, tik tada pjaustome. Laikome kambario temperatūroje sandarioje dėžutėje. Rekomenduojame suvartoti per 4 dienas.