Svetainė naudoja slapukus, kurie užtikrina, kad jums bus patogu naudotis. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Privatumo politika.
Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - vasario 24-26d. Vilniuje ir 27d. Kaune
Tuščias krepšelis
Morku pyrago flapjack saldinti datulėmis ir medumi, su graikiniais riešutais ir moliūgų sėklomis tekstūrai paįvairinti, drėgnumo suteikiančiomis morkomis ir obuoliais, kvepiantys cinamonu ir apelsinais. 135 g avižinių dribsnių 50 g graikinių riešutų 40 g moliūgų sėklų 50 g nerafinuoto kokosų aliejaus 160 g Medjool datulių (be kauliukų) 3 šaukštų medaus...
Šventei visada norisi šventinio deserto, tad kuriant šį keksą kriterijai buvo labai paprasti – tobulas skonis, lengvai pagaminamas, aiškiai išreikštas pagrindinis ingredientas – šį kartą varškė ir juodieji serbentai kurie ne tik papildo skonį bet ir pagyvina desertą. Norėjosi šiek tiek pabėgti nuo tradicijų, todėl naudojome natūraliai saldų klevų sirupą,...
Kiek susitinkame naujų žmonių, tiek išgirstame kad niekas nežino kad aš, tai yra Rūta :), gyvenu Londone. Tai va naujienos! Jau apie 11 metų gyvenu Londone, kur baigiau studijas ir dabar ramiai sau gyvenu vis dar dirbdama reklamos pasaulyje kurį tikiuos jau greitai pakeis Feed My Sister reikalai ir vis...
„Ne gyvenimas, o pasaka“, – sakydavo močiutė. Ne todėl, kad mes turėdavome daug, o todėl, kad ji mokėdavo džiaugtis paprastais dalykais. Vis dar pamename jos sausainius, apibarstytus cukrumi, pyragą, kvepiantį citrinomis, ir pašnekesius virtuvėje. Močiute, šis pyragas tau. 6–8 PORCIJOS Pyragui 100 g šviesių speltų miltų 100 g kambario temperatūros...