Svetainė naudoja slapukus, kurie užtikrina, kad jums bus patogu naudotis. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Privatumo politika.
Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - birželio 16-19d. Vilniuje ir 20d. Kaune
Tuščias krepšelis
Kokia skeptiška buvau šių pusryčių atžvilgiu iki jų paragavimo - kiaušiniai su jogurtu?!? Ir tada aš juos paragavau ir supratau kad tai vienas skaniausių kiaušinių pusrytinių patiekalų - daug skonių ir jie puikiai dera kartu. Šilta-šalta, aštru-gaivu - dabar valgysiu ilgai, kol atsibos :) 3 švieži kiaušiniai 150 g graikiško...
Šiuos veganinius blynus su avižom ir bananais atradau jau prieš kelis metus ir iki šiol dar neatradau geresnes versijos. 100g avižinių dribsnių 1 arb.š. kepimo miltelių 150 ml augalinio pieno 1 prinokęs bananas Trintuve sumalu avižinius dribsnius iki miltų birumo, dedame kepimo miltelius, pilame 150 ml augalinio pieno (aš dažniausiai...
Mums labai patinka amerikietiški blyneliai bet ne visada turime noro ir laiko atskirai plakti kiaušinių baltymus tai drop scones yra labai gerai kai norisi greitų ir purių blynų. BLYNAMS REIKĖS 175 g self raising miltų (galite naudoti be gliuteno tik reikia kad būtų self raising) 1 arb.š. kepimo miltelių Žiupsnis druskos...
Visiška vaikystės klasika, kuri atrodo paprastas patiekalas, visi jį gamina, bet turbūt ne vienas esame valgę jų kietų, kur nesijaučia varškės skonis. Aš kurį laiką jau galvojau, kad mano varškėtukai puikūs, iki tol kol aš paragavau jų vienų – man trūko varškės skonio, nors jie buvo ir minkšti. Mes esame...
Man labai patinka, kad šiame pusrytiniame patiekale dominuoja šparagų skonis, kuris yra pakankamai švelnus. Kiaušinis ir padažas jo neužgožia, bet priduoda kremiškumo, kuris papildo šparagus. 4 kiaušiniai 1 pundelis šparagų Veloute padažui, kuris panašus yra į bechamel padažą, tik yra ruošiamas su sultiniu, vietoj pieno. Tik šiuo atveju mes...
Jeigu galiu rinktis pusryčiams dažniausiai renkuosi kiaušinį. Jis niekada neatsibosta nes yra galybė skirtingų variacijų. Amžinai madingas ir universalus, nes tinka su įvairiais priedais. Ką jūs mėgstate dažniausiai - omletą, virtą kiaušinį - su lukštu ar be lukšto, skystą ar kietą, plaktą ar ne plaktą? Aš tai mėgstu visus :D Šie pusryčiai...
Savaitgalio pusryčiai turi savyje tiek daug tingulio, džiaugsmo ir skirtingų poreikių. Man šie blynai labiausiai patinka dėl universalumo, jie nėra saldūs todėl tinka su sūriais priedais tiek pat, kiek ir su saldžiais. Šią vasarą darau eksperimentą ir nevartoju glitimo. Mes nuolat kalbame apie saiką ir kaip svarbu vartoti daug įvairių...
Keliaudama Indijoje dosas valgydavau pusryčiams, dabar tai darau kai noriu lengvos vakarienės be mėsos arba kaip pirmą patiekalą per užgavėnes :) Tai kaip tik šiandien ir dalinuos. Įdarui 1 didesnės saldžios bulvės 1 mažos bulvės 1/2 arb. š. kumino 3 žaliųjų kardamonų 1/2 arb. š. garstyčių sėklų (mustard seeds) 1,5...
Šokoladu kvepianti traški granola su karijų riešutais, kokosais, skaldytomis kakavos pupelėmis ir džiovintomis vyšniomis. Granolos pažiba yra skaldytos kakavos pupelės kurios granolai suteikia ne tik traškumo bet ir šiek tiek kartumo kuris puikiai dera su saldžiu klevų sirupu. 125 g avižinių dribsnių 100 g karijų riešutų 50 g moliūgų sėklų 5 šaukštai klevų...
Super košė, pilna skonio, kreminė tekstūra, kynva priduoda traškumo. Virsim dar ne kartą, labai labai patiko. 100g smulkių avižinių dribsnių 50g kynvos 400ml vandens 350ml nesaldinto arba labai nedaug saldinto migdolų pieno Užverdame visą vandenį su 150 ml migdolų pieno. Užvirus sudedame kruopas ir dribsnius ir ant vidutinės ugnies verdame....
Kas nebandėte granolos tai paskubėkite! Aš savo darau mažesniais kiekiais, nes dažniausiai valgau kol nelieka! Tradiciškai granola yra gaminama su dribsniais ir medumi, bet savo receptą aš vis keičiu, dedame daugiau riešutų, įvairių prieskonių ir spragintą kynvą. Drąsiai galima keisti ingredientus, nes smagu atrasti granolos mišinį kuris tinka jums. Tik atsargiai, nes...
Savaitgalio pusryčių blynai reikalauja laiko ir darbo, bet jie tikrai to verti! Pakankamai purūs ir minkšti, kuriuose žirnelių salstelėjęs skonis draugauja su pakepintais raudonaisiais svogūnais ir subtiliai jaučiasi kuminas su mėtomis. Valgome juos su natūraliu jogurtu ir užsispaudžiame citrinos sulčių. 200g cukinijos 130g žaliųjų žirnelių 50g raudono svogūno 50g philadelphia...