Artimiausi desertų prenumeratos pristatymai

sausio 24-25d. Vilniuje ir sausio 26d. Kaune

vasario 21-22d. Vilniuje ir vasario 23d. Kaune

kovo 21-22d. Vilniuje ir kovo 23d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Drop scones blynai

Mums labai patinka amerikietiški blyneliai bet ne visada turime noro ir laiko atskirai plakti kiaušinių baltymus tai drop scones yra labai gerai kai norisi greitų ir purių blynų. 

BLYNAMS REIKĖS

  • 175 g self raising miltų (galite naudoti be gliuteno tik reikia kad būtų self raising)
  • 1 arb.š. kepimo miltelių
  • Žiupsnis druskos
  • 20 g cukraus
  • 1 kiaušinis
  • 200 ml pieno (galite naudoti augalinį, mums labai čia tinka kokosų pienas)
  • Saujos šilauogių

PRIEDAMS

  • Jogurto (paprasto arbo augalinio)
  • Klevų sirupo
  • Šilauogių

 

  1. Pirmiausia inde sumaišome visus sausus ingredientus (miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų).
  2. Per vidurį padarome vietos įmušti kiaušiniui. Dedame kiaušinį ir pilame pieną. Viską gerai išmaišome.
  3. Įkaitiname keptuvę, dedame truputėlį sviesto ir dedame po didesnį šaukštą blynų masės. Ant blynų viršaus dedame po 4-5 šilauoges. Kai pamatysite blynų paviršiuje mažus burbuliukus, apverčiame ir kepame dar minutę.
  4. Valgome kartu su jogurtu, šviežiomis šilauogėmis ir klevų sirupu.