Artimiausi desertų prenumeratos pristatymai

kovo 20-21-22d. Vilniuje ir kovo 23d. Kaune

balandžio 17-18-19d. Vilniuje ir balandžio 20d. Kaune

gegužės 22-23-24d.. Vilniuje ir gegužės 25d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Avižinė kynvos košė su migdolų pienu

Super košė, pilna skonio, kreminė tekstūra, kynva priduoda traškumo. Virsim dar ne kartą, labai labai patiko.

  • 100g smulkių avižinių dribsnių
  • 50g kynvos
  • 400ml vandens
  • 350ml nesaldinto arba labai nedaug saldinto migdolų pieno
  1. Užverdame visą vandenį su 150 ml migdolų pieno.
  2. Užvirus sudedame kruopas ir dribsnius ir ant vidutinės ugnies verdame. Verdame apie 10-15  minučių, tame tarpe papildome košę likusiais 200ml migdolų pieno.
  3. Išvirus leidžiame pastovėti dar kelias minutes uždengus dangčiu.

Valgome su sezoninėmis uogomis ir šviežiu medumi. Nurodytų kiekių užtenka 2-4 žmonėms. Mes tai dviese suvalgėm, bet buvo labai sotu.

Skanaus!