Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - gruodžio 2-4d. Vilniuje ir 5d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Pagrindiniai patiekalai

Pažymėti įrašai: Italija

Gnocchi su pinijomis ir parmezanu

Gnocchi – tradiciniai itališki bulvių virtinukai, kurie tirpsta burnoje. Svarbu pasirinkti tinkamas bulves, neperminkyti tešlos ir laikytis recepte nurodytos eigos. Receptas su pinijomis ir parmezanu yra visiškai paprastas, puikiai atskleidžiantis pačius gnocchi.  400g bulvių – krakmolingų, nesubyrančių – tinkančių cepelinams 60g parmezano 100g 00 tipo miltų 40g kiaušinio trynių 1/2...

Antienos ir cinamono ragu su pappardelle pasta

Pirmą kartą labai panašius makaronus valgiau Italijoje ir buvau labai nustebus kad cinamonas taip dera su tradiciniu itališku mėsos padažu. Minkšta antiena, sodrus pomidorų padažas ir al-dente pasta, tai mūsų tikras comfort food. RAGU REIKĖS: 2 anties šlaunelių 1 svogūno 1 vidutinės morkos 1 saliero stiebo 1/2 pankolio (jei nerandate...

Moliūgų ir rikotos ravioliai su šalavijų sviestu

Mes pasiilgome Italijos, jos šviežio ir kokybiško maisto, ugningų italų, architektūros muziejaus po atviru dangumi, gelaterijų, šilto oro ir jaukių šeimos restoranėlių. Keliaukime į Italiją ir kartu padarykime nuostabiai švelnaus ir pilno skonio raviolius su moliūgų, rikotos ir muskato riešuto įdaru patiekant su šalavijų sviestu. Jie tirpsta burnoje - minkšti...

Šparagų rizotas su stracciatella

Šparagai tik prasideda ir visko norisi su jais. Kartu čia naudojame stracciatella, kuri rizotui duoda dar daugiau klampumo ir valgant jinai tiesiog tysta. Stracciatella yra labai minkštas sūris, pagamintas iš buivolių pieno ir jis naudojamas gaminant buratą - stracciatella tai yra tas minkštas ir kreminis buratos vidus. Gaminant rizotą yra...

Gniocchi su voveraitėmis ir porais

Prieš pora savaičių savaitgalį dar radau pora saujų voveraičių miške, kurios puikiausiai tiko prie poro. Gniochhi yra mano meilė, idealiai išpildantis jaukaus maisto norus. Šį kartą naudojau pirktinius gniocchi, nes radau gerus, bet aišku skaniau savos gamybos, bet kai neturi laiko - didelis patogumas ir valgai tai ką nori. 2...

Šilkinė pasta su šparagais ir parmezanu

Man nieko negali būti baisiau kai einu į italų restoraną ir gaunu pastos su grietinėle! Tad šis receptas tiems, kurie nori paragauti tos tikrosios šilkines pastos! Dažniausiai kai gaminu tikrai ilgai fotografuoju, nes noriu kad viskas būtų gerai, bet šį kartą taip man ta pasta kvepėjo, net nepastebėjau kad šparagai buvo...

Jautienos brasato su dilgėlių, garšvos ir meškinių česnakų rizotu

Itališka improvizacija Velykoms ir ne tik. Brasato - raudoname vyne marinuota, o paskui lėtai jame troškinta jautiena. Rizotas su šviežiausiais lietuviškais žalėsiais iš Tymo turgaus. Ypatingas patiekalas, kuris pareikalaus nemažai laiko ir pastangų, bet skonis tikrai to vertas. Mano tėtis paragavęs sakė - taip skaniai dilgėles valgiau tik jaunystėje. Tai...

Moliūgų ir briuselio kopūstų pasta su gorgonzolos sūrio padažu

Eilinės dienos pasta, kai reikia greitai, bet skaniai. Jos kremiškumas iš gorgonzolos, grietinėlės ir kramolingo vandens kuriame virė makaronai. Atrodys, kad padažo per daug, bet makaronai labai greitai jį sugers. Šviežiai tarkuotas muskato riešutas yra privalomas - jo dedame daug, bet jis čia viską ir sutvarko į vietas. 4 porcijos...