Kepyklos darbo laikas - penktadieniais 9-18val., šeštadieniais - sekmadieniais 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - balandžio 15-17d. Vilniuje ir balandžio 18d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Gniocchi su voveraitėmis ir porais

Prieš pora savaičių savaitgalį dar radau pora saujų voveraičių miške, kurios puikiausiai tiko prie poro. Gniochhi yra mano meilė, idealiai išpildantis jaukaus maisto norus. Šį kartą naudojau pirktinius gniocchi, nes radau gerus, bet aišku skaniau savos gamybos, bet kai neturi laiko - didelis patogumas ir valgai tai ką nori.

2 porcijoms

  • 100g poro
  • 100g voveraičių
  • 30g sviesto
  • 1 didelė česnako skiltelė
  • saujelė čiobrelio
  • 200g gniochhi
  • parmezano
  • keli kepinti migdolo riešutai (smulkinti)
  1. Išlydyti sviestą, dėti sutraiškytą česnako skiltelę ir pakepti pora minučių.
  2. Suberti susmulkintą ir prieš tai gerai išplautą porą. Pakepam ant vidutinės ugnies apie 10 minučių - kol suminkštės.
  3. Beriame šiek tiek pasmulkintas voveraites, smulkintą čiobrelį ir pakepam dar apie 5 minutes.
  4. Užkaičiame vandenį puode. Užvirus beriame gniochhi. JIems iškilus į paviršių - išgriebiame ir dedame į keptuvę su poru ir voveraitėmis. Pakepame pamaišydami kelias minutes.
  5. Dedame į lėkštes - užbarstome tarkuoto parmezano ir smulkintų migdolo riešutų.

Kaip gniochhi pasigaminti patiems -> Gniocchi su baravykais ir moliūgų tyre