Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis - sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - spalio 14-16d. Vilniuje ir 17d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Priedai

Greipfruitų kremas

Labai lengvas ir toks sezoniškas kremas kurį galit ilgai šaldytuve laikyt pusryčiams ar desertui. Šį kartą aš valgiau visai paprastai su jogurtu ir greipfrutų segmentais bet kartu puikiai tiktų ir granola ar šilauogės, o gal net rasit kokių blood oranges, ar pistacijų branduolių🍊 150g greipfruitų sulčių 12g kukurūzų krakmolo 75g...

Spanguolių padažas

Anksčiau mes turėjome didelę priklausomybę keptai antienai. Kai pavalgydavome kalėdinę antį abi eidavome į virtuvę ją pabaigti, aišku pasiginčydamos kuri dalis kam atiteks 😂 Esame išragavę įvairiausiais būdais ruoštą antieną su vis kitokiais priedais ir padažais. Vis dėlto šventėms mes dažniausiai renkamės klasikinius skonius – gerus ir patikrintus receptus, kuriais...

Traškios bulvės

Mūsų šeimoje nuo tol kol atsirado Rūtos vyras Alex be bulvių Kalėdų nėra. Step by step rasite mūsų Instagram highlights, o žemiau paliekame esminius dalykus kuriuos reikia žinoti kepant bulves: 🥔Tinkamos bulvės, reikia krakmolingų ir miltingų bulvių kurios verdant subyra🥔Bulves reikia pjauti išilgai per pusę. Stories rodau dar viena būdą visiems...

Majonezas

Šis majonezas skiriasi nuo pirkto parduotuvėje - skoniu, spalva ir galiojimo laiku. Paragavus pirktinio atrodo kad ten per daug pripylė to skysčio nuo raugintų agurkų. Naminis majonezas gaminasi greitai ir reikės tik 6 ingredientų. Svarbiausia nepamiršti iš anksto išsiimti kiaušinių iš šaldytuvo, nes jie turi būti kambario temperatūros. 2 didesnių...

Kukurūzų tortilijos

Kai pirmą kartą paragavau kukurūzų tortilijų supratau kad tai bus mano namuose dažnai. Pradžioje pirkdavau jau padarytas, bet kai pradėjau daryti namuose kelio atgal nebuvo. Tai net negalima lyginti su pirktinėmis, plius tai iš tiesų labai paprastas receptas kurį gali padaryt visi, reikės tik baltų masa harina miltų, kurių Lietuvoje...

Marinuoti svogūnai

Turiu prisipažinti kad visai neseniai pamėgau marinuotus svogūnus, bet dabar net neįsivaizduoju daug patiekalų be jų. Šie nuostabūs - su apelsinais, žaliomis citrinomis ir obuolių sidro actu kuris padeda svogūnams išgauti nuostabiai sodrią rausvą spalvą. 2 maži raudoni svogūnai 60 ml obuolių sidro acto 1 žalia citrina 1 apelsinas 1/4...

Lipni kiaulienos šoninė

Apskrudusi, minkšta, nors tiksliau tirpsta burnoje ir turinti šiek tiek lipnumo - kaip tik tai, ko reikia bao bandelei. 400g šoninės be kaulo ir be odos (5 gabaliukai apie 2cm storio) 20g šviežio imbiero 2 žvaigždanyžių 1 cinamono lazdelės (netinka maltas cinamonas) 5 traiškytų česnako skiltelių 1 arb.š. čili flakes/džiovinto...

Tkemali - kaukazietiškas slyvų padažas

Nuo tėčio gavau dovanų apie 5kg vengriškų slyvų (jis jas vadina vengerkomis :) ), kurios buvo pakankamai rūgščios ir aš labai džiaugiuosi atradusi šį padažą, galėčiau dar tiek pat slyvų gauti. Padažas originaliai kilęs iš Sakartvelijos, buvusios Gruzijos ir daromas iš kaukazinių slyvučių - slyvos apverdamos, tuomet pašalinami kauliukai ir...

Mango chutney

Aišku mango chutney galima pirkti parduotuvėje ir aš tai darau tikrai dažnai, bet skoniu niekas nepakeis namuose gamintos chutney, su šviežiais mangais, imbieru, įvairias prieskoniais ir medumi. 1 didesnio mango 100 ml. balto vyno acto 100 g.  medaus 1/2 arb. š. kumino 3 žaliųjų kardamonų 1/2 arb. š. kalendros sėklų...