Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis - sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - spalio 14-16d. Vilniuje ir 17d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Majonezas

Šis majonezas skiriasi nuo pirkto parduotuvėje - skoniu, spalva ir galiojimo laiku. Paragavus pirktinio atrodo kad ten per daug pripylė to skysčio nuo raugintų agurkų. Naminis majonezas gaminasi greitai ir reikės tik 6 ingredientų. Svarbiausia nepamiršti iš anksto išsiimti kiaušinių iš šaldytuvo, nes jie turi būti kambario temperatūros.

  • 2 didesnių kiaušinių tryniai - kambario temperatūros
  • 1 arb.š. Dižono garstyčių
  • druskos
  • 80g švelnaus extra virgin alyvuogių aliejaus
  • 140g rapsų aliejaus
  • ~2 šaukštų citrinos sulčių

  1. Į pakankamai sunkų dubenį sudedame gerai atskirtus kiaušinių trynius (neturėtų likti jokių baltymo dalelių), ten pat dedame garstyčias, šiek tiek druskos ir gerai išmaišome.
  2. Abu aliejus susipilame į indą kuris yra su piltuvėliu. Ir maišant kiaušinių trynių masę pilame po lašelį/labai plona srovele aliejų ir maišome nesustojant.
  3. Kai majonezas pradės tirštėti gali pilti drąsiau, bet vistiek nedidele srovele.
  4. Kai įmaišote visą aliejų, dar greitai pamaišome apie 20s ir galiausiai įmaišome citrinos sultis. Paragaujame ar netrūksta druskos ir viskas - dedam į sandarų indą ir į šaldytuvą.