Kepyklos darbo laikas - penktadieniais 9-18val., šeštadieniais - sekmadieniais 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - balandžio 15-17d. Vilniuje ir balandžio 18d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Spanguolių padažas

Anksčiau mes turėjome didelę priklausomybę keptai antienai. Kai pavalgydavome kalėdinę antį abi eidavome į virtuvę ją pabaigti, aišku pasiginčydamos kuri dalis kam atiteks 😂 Esame išragavę įvairiausiais būdais ruoštą antieną su vis kitokiais priedais ir padažais. Vis dėlto šventėms mes dažniausiai renkamės klasikinius skonius – gerus ir patikrintus receptus, kuriais šiais metais pasidalinsime su jumis! Pradedame nuo spanguolių padažo su apelsinu ir raudonuoju vynu, kuris yra paprastas, bet jame puikiai dera konsistencija, saldumas-rūgštumas ir skonis. 


• 200g spanguolių
• 60g rudojo cukraus
• 1 apelsino žievelė ir sultys
• 50 ml raudono vyno (puikiai tinka Primitivo)

 

  1. Spanguoles užpilame cukrumi, nutarkuojame apelsino žievelę ir išspaudžiame sultis.
  2. Įpilame raudono vyno, užvirus paverdame apie 10 minučių ir išjungiame. Kai atvės padažas sutirštės dėl natūralaus pektino esančio spanguolėse.