Artimiausi desertų prenumeratos pristatymai vyks

spalio 18-19d. Vilniuje / spalio 20d. Kaune .

lapkričio 15-16d. Vilniuje / lapkričio 17d. Kaune

gruodžio 6-7d. Vilniuje / gruodžio 8d. Kaune

Užsakomus desertus ir kuponus pristatome kartą per savaitę ketvirtadieniais užsakymą pateikus ne vėliau nei antradienis

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Spanguolių padažas

Anksčiau mes turėjome didelę priklausomybę keptai antienai. Kai pavalgydavome kalėdinę antį abi eidavome į virtuvę ją pabaigti, aišku pasiginčydamos kuri dalis kam atiteks 😂 Esame išragavę įvairiausiais būdais ruoštą antieną su vis kitokiais priedais ir padažais. Vis dėlto šventėms mes dažniausiai renkamės klasikinius skonius – gerus ir patikrintus receptus, kuriais šiais metais pasidalinsime su jumis! Pradedame nuo spanguolių padažo su apelsinu ir raudonuoju vynu, kuris yra paprastas, bet jame puikiai dera konsistencija, saldumas-rūgštumas ir skonis. 


• 200g spanguolių
• 60g rudojo cukraus
• 1 apelsino žievelė ir sultys
• 50 ml raudono vyno (puikiai tinka Primitivo)

 

  1. Spanguoles užpilame cukrumi, nutarkuojame apelsino žievelę ir išspaudžiame sultis.
  2. Įpilame raudono vyno, užvirus paverdame apie 10 minučių ir išjungiame. Kai atvės padažas sutirštės dėl natūralaus pektino esančio spanguolėse.