Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - gruodžio 2-4d. Vilniuje ir 5d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Lipni kiaulienos šoninė

Apskrudusi, minkšta, nors tiksliau tirpsta burnoje ir turinti šiek tiek lipnumo - kaip tik tai, ko reikia bao bandelei.

  • 400g šoninės be kaulo ir be odos (5 gabaliukai apie 2cm storio)
  • 20g šviežio imbiero
  • 2 žvaigždanyžių
  • 1 cinamono lazdelės (netinka maltas cinamonas)
  • 5 traiškytų česnako skiltelių
  • 1 arb.š. čili flakes/džiovinto čili
  • 2 š. rudojo cukraus
  • 70g ryžių acto
  • 80g sojos padažo
  • 300g vandens
  1. Į įkaitintą puodą pilame šiek tiek aliejaus ir dedame šoninę ir gerai ją apskrudiname iš abiejų pusių.
  2. Šoninę išimame iš puodo ir jeigu yra labai daug riebalų - nupilame, paliekame tik nedaug.
  3. Dedame supjaustytą imbierą, česnaką, cinamoną, žvaigždanyžius ir čili - pakepame apie 1min
  4. Pilame ryžių actą ir leidžiame šiek tiek nugaruoti.
  5. Pilame sojos padažą ir beriame cukrų - išmaišome kol ištirpsta cukrus.
  6. Atgal sudedame kiaulienos šoninę ir pilame vandenį.
  7. Uždengiame dangtį, sumažiname ugnį ir 1,5 val. verdame.
  8. Praėjus tam laikui, kai šoninė jau pasidarė labai minkšta - išimame mėsos gabalėlius, per sietelį nusunkiame skystį ir pašaliname prieskonius.
  9. Skystį supilame atgal į puodą ir dar kelias minutes jį nugariname. Dedame atgal šoninę.