Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - gruodžio 2-4d. Vilniuje ir 5d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Traškios bulvės

Mūsų šeimoje nuo tol kol atsirado Rūtos vyras Alex be bulvių Kalėdų nėra. Step by step rasite mūsų Instagram highlights, o žemiau paliekame esminius dalykus kuriuos reikia žinoti kepant bulves: 

🥔Tinkamos bulvės, reikia krakmolingų ir miltingų bulvių kurios verdant subyra
🥔Bulves reikia pjauti išilgai per pusę. Stories rodau dar viena būdą visiems bulvių geeks
🥔Prieš kepant bulves svarbu užvirti šaltame vandenyje su druska ir užvirus virti 7 minutes
🥔Išvirus svarbu nupilti vandenį, ir palikti bulves pastovėti sietelyje kol šiek tiek atšals
🥔Atšalusias bulves būtina dėti atgal į puodą su dangčiu ir švelniai pakratyti. Tie visi nelygumai ant bulvių paviršiaus apskrus kepant ir duos mums labai traškią bulvę
🥔Orkaitę svarbu įkaitinti iki 200 laipsnių su vėjeliu
🥔Į įkaitintą orkaitę dėkite skardą su dviem šaukštais žąsies taukų (galite aišku naudot ir aliejų) ir gerai įkaitinti. Svarbu kad taukai būtų karšti dedant bulves
🥔Į įkaitintus taukus dėkite šaltas bulves. Apibarstykite druska ir pipirais
Po 20 minučių patikrinkite ir jei jūsų bulvių apačia apskrudusi galime versti, jei ne dėkite atgal. Mes esame pastebėję kad geriausiai bulves kepa skardos kraštuose
🥔Apvertus dėkite česnako galvutę (prieš tai perpjaukite per pusę) ir įdėkite atgal į orkaitę 20-25 minutes
🥔Po 10-15 minutes dėkite kelias rozmarino šakeles, jom reikia 10 min max orkaitėje
🥔Bulvės svarbu kad būtų apkepusios bet ne sukepusios nes norime kad vidus išliktu purus. Iškepusias bulves apibarstykite druska ir pipirais. Valgome iš karto .