Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - sausio 27-29d. Vilniuje ir 30d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Marinuoti svogūnai

Turiu prisipažinti kad visai neseniai pamėgau marinuotus svogūnus, bet dabar net neįsivaizduoju daug patiekalų be jų. Šie nuostabūs - su apelsinais, žaliomis citrinomis ir obuolių sidro actu kuris padeda svogūnams išgauti nuostabiai sodrią rausvą spalvą.
  • 2 maži raudoni svogūnai
  • 60 ml obuolių sidro acto
  • 1 žalia citrina
  • 1 apelsinas
  • 1/4 arb. š. druskos
  1. Svogūnus supjaustome griežinėliais. 
  2. Dedame į indą ir užpilame verdančiu vandeniu. Paliekame 10 minučių. Po 10 minučių nukošiame. 
  3. Ant svogūnų pilame obuolių sidro actą, citrinos ir apelsino sultis, dedame druskq ir viską išmaišome.
  4. Dedame į sandarų indą ir laikome šaldytuve. Po 8-12 val. svogūnai įgaus sodrią spalvą, kaip mūsų nuotraukoje.