Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - balandžio 28d. - gegužės 1d. Vilniuje ir gegužės 2d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Marinuoti svogūnai

Turiu prisipažinti kad visai neseniai pamėgau marinuotus svogūnus, bet dabar net neįsivaizduoju daug patiekalų be jų. Šie nuostabūs - su apelsinais, žaliomis citrinomis ir obuolių sidro actu kuris padeda svogūnams išgauti nuostabiai sodrią rausvą spalvą.
  • 2 maži raudoni svogūnai
  • 60 ml obuolių sidro acto
  • 1 žalia citrina
  • 1 apelsinas
  • 1/4 arb. š. druskos
  1. Svogūnus supjaustome griežinėliais. 
  2. Dedame į indą ir užpilame verdančiu vandeniu. Paliekame 10 minučių. Po 10 minučių nukošiame. 
  3. Ant svogūnų pilame obuolių sidro actą, citrinos ir apelsino sultis, dedame druskq ir viską išmaišome.
  4. Dedame į sandarų indą ir laikome šaldytuve. Po 8-12 val. svogūnai įgaus sodrią spalvą, kaip mūsų nuotraukoje.