Svetainė naudoja slapukus, kurie užtikrina, kad jums bus patogu naudotis. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Privatumo politika.
Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - balandžio 28d. - gegužės 1d. Vilniuje ir gegužės 2d. Kaune
Tuščias krepšelis
Šis receptas patiks visiems kas mėgsta lipnią, šiek tiek saldesnę jautieną, su traškiais azijietiškais agurkais ir pilno grūdo ryžiais. 2 PORCIJOS Jautienai reikės 200 g jautienos steak (mes naudojam Hanger steak nes tai kur kas pigiau) 2 šaukštai krakmolo 1 didesnė morka 3 svogūnų laiškai 1/2 čili 4 cm imbiero šaknies...
Juodieji serbentai, porto vynas jau senokai sukosi mano galvoje kartu su antiena. Tymo turguje nusipirkau gražuolę romaninę salotą, kvepiančių mėtų ir galutinai susidėliojo šis patiekalas. 2 antienos krūtinėlės 2 arbat.š. grūstų pankolio sėklų druskos, pipirų extra virgin alyvuogių aliejaus 60g bulgur 30g šviežių mėtų druskos, pipirų extra virgin alyvuogių aliejaus...
Cukinijų sezonas jau čia ir šį kartą dalinuosi savo seniausiu kinišku receptu. Ingredientų nedaug, marinuoti nereikia, tik viską supjaustyti ir dėti į wok keptuvę. Jeigu tokios neturite, tiks ir paprasta keptuvė. 4 vištienos blauzdelės (be kaulo) 4 mažos cukinijos 4 maži pak choi 1 raudonas čili 2 cm šviežio imbiero...
Labai džiaugiuosi, kai nusiperku šviežių skumbrių. Skanios ir riebios žuvys šį kartą su saldžiarūgščiais grilintais pak choi su čili ir imbierais. 2 skumbrės 1 didelis pak choi 2 žaliosios citrinos 2 čili 80g imbiero 3 šaukštai sojos 2 šaukštai sezamų aliejaus 2 arbat.š. medaus žirnių daigų druska, pipirai Įkaitiname orkaitę...