Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - gruodžio 2-4d. Vilniuje ir 5d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Pagrindiniai patiekalai

Pažymėti įrašai: iki 45min

Traški kiniška jautiena

Šis receptas patiks visiems kas mėgsta lipnią, šiek tiek saldesnę jautieną, su traškiais azijietiškais agurkais ir pilno grūdo ryžiais.  2 PORCIJOS Jautienai reikės 200 g jautienos steak (mes naudojam Hanger steak nes tai kur kas pigiau)  2 šaukštai krakmolo 1 didesnė morka 3 svogūnų laiškai 1/2 čili 4 cm imbiero šaknies...

Antiena su juodųjų serbentų-porto padažu, mėtų bulgur ir grill romaninėm salotomis

Juodieji serbentai, porto vynas jau senokai sukosi mano galvoje kartu su antiena. Tymo turguje nusipirkau gražuolę romaninę salotą, kvepiančių mėtų ir galutinai susidėliojo šis patiekalas. 2 antienos krūtinėlės 2 arbat.š. grūstų pankolio sėklų druskos, pipirų extra virgin alyvuogių aliejaus 60g bulgur 30g šviežių mėtų druskos, pipirų extra virgin alyvuogių aliejaus...

Kiniška vištiena su jaunomis cukinijomis

Cukinijų sezonas jau čia ir šį kartą dalinuosi savo seniausiu kinišku receptu. Ingredientų nedaug, marinuoti nereikia, tik viską supjaustyti ir dėti į wok keptuvę. Jeigu tokios neturite, tiks ir paprasta keptuvė. 4 vištienos blauzdelės (be kaulo) 4 mažos cukinijos 4 maži pak choi 1 raudonas čili 2 cm šviežio imbiero...

Kepta skumbrė ir pak choi su saldžiarūgščiu imbiero ir čili padažu

Labai džiaugiuosi, kai nusiperku šviežių skumbrių. Skanios ir riebios žuvys šį kartą su saldžiarūgščiais grilintais pak choi su čili ir imbierais. 2 skumbrės 1 didelis pak choi 2 žaliosios citrinos 2 čili 80g imbiero 3 šaukštai sojos 2 šaukštai sezamų aliejaus 2 arbat.š. medaus žirnių daigų druska, pipirai Įkaitiname orkaitę...