Svetainė naudoja slapukus, kurie užtikrina, kad jums bus patogu naudotis. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Privatumo politika.
Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - balandžio 28d. - gegužės 1d. Vilniuje ir gegužės 2d. Kaune
Tuščias krepšelis
Cukinijų sezonas jau čia ir šį kartą dalinuosi savo seniausiu kinišku receptu. Ingredientų nedaug, marinuoti nereikia, tik viską supjaustyti ir dėti į wok keptuvę. Jeigu tokios neturite, tiks ir paprasta keptuvė. 4 vištienos blauzdelės (be kaulo) 4 mažos cukinijos 4 maži pak choi 1 raudonas čili 2 cm šviežio imbiero...
Sąmoningumo renkantis maistą vis daugiau, o kartu su juo ir mažiau paruoštų padažų naudojimo namų virtuvėje. Apsisprendimui dažnai užtenka paskaityti padažo sudėtį - pirmose vietose randi cukrų ir pirkti nebesinori. Naminio saldžiarūgščio padažo gamyba nėra sudėtinga ir savaitės bėgyje galima pasiruošti lengvai ir greitai. Gaminant svarbu neperkepti daržovių - jos...