Svetainė naudoja slapukus, kurie užtikrina, kad jums bus patogu naudotis. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Privatumo politika.
Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - lapkričio 11 - 12d. Vilniuje ir 13d. Kaune
Tuščias krepšelis
Dievinam morengus, jų traškią išorę, lengvumą ir minkštą vidų. Išbandėme įvairiausių morengų variantų, net veganinę versiją iš avinžirnių vandens. Tačiau galiausiai grįžome prie patikrinto recepto, baltąjį cukrų keisdamos į rudąjį, suteikiantį morengams švelnų karamelės aromatą. Su morengais darbo nėra daug jei seksite mūsų patarimus. Tai kad morengai visada pavyktų...
Karijos, morkos, cinamonas ir apelsinas kartu daro stebuklus, o sūrokas kremas leidžia visiškai atsiskleisti skoniui. Tortas visada pavyks, jeigu morkos bus skanios. 10 PORCIJŲ Biskvitams 240 g morkų 140 g karijų 80 g Demerara cukraus 90 g viso grūdo ryžių miltų 4 kiaušinių 140 g nerafinuoto kokosų aliejaus 1 arb....
Šokoladinis fondanas yra pats šokoladiškiausias desertas - klampus, kreminis ir sodraus skonio. Jis išlaiko savo formą, bet viduje slepia skystą šokoladą. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad procesas labai sudėtingas, tačiau darant tiksliai pagal receptą šokoladinis fondanas visada pavyksta. 6 PORCIJOS 120g juodojo šokolado (ne mažiau 70%) 120g sviesto 120g...
Jei laukiate svečių ir neturite daug laiko - šis receptas jums! Juodo šokolado, migdolų ir aviečių derinys tikrai nenuvils! 200g tamsiojo šokolado (70%)150g sviesto200g kokosinio cukraus (galima naudoti ir muskovado cukrų)1 arbat š. vanilės ekstrakto arba 1 vanilės ankšties sėklos150g maltų migdolų1 arbat š. kepimo miltelių3 kiaušiniai80g šviežių aviečių Pirmiausia...