Artimiausi desertų prenumeratos pristatymai

kovo 20-21-22d. Vilniuje ir kovo 23d. Kaune

balandžio 17-18-19d. Vilniuje ir balandžio 20d. Kaune

gegužės 22-23-24d.. Vilniuje ir gegužės 25d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Šokoladinis brownie su avietėmis

Jei laukiate svečių ir neturite daug laiko - šis receptas jums! Juodo šokolado, migdolų ir aviečių derinys tikrai nenuvils!

200g tamsiojo šokolado (70%)
150g sviesto
200g kokosinio cukraus (galima naudoti ir muskovado cukrų)
1 arbat š. vanilės ekstrakto arba 1 vanilės ankšties sėklos
150g maltų migdolų
1 arbat š. kepimo miltelių
3 kiaušiniai
80g šviežių aviečių

  1. Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Garų vonelėje išlydome šokoladą su sviestu. Įmaišome cukrų.
  3. Kai truputėlį pravėsta, įmaišome kiaušinius, migdolus, vanilę ir kepimo miltelius.
  4. Visą masę pilame į kepimo indą (20cm x 20cm), išklotą kepimo popieriumi. Paskirstome avietes ir kepame 20-25min.
  5. Atvėsusį dedame į šaldytuvą ir pjaustome jau gerai atšalusį.
  6. Jei turite užbarstykite liofilizuotų aviečių, bet nebūtina jei jų neturite!

Ir viskas! Skanaus!