Jei laukiate svečių ir neturite daug laiko - šis receptas jums! Juodo šokolado, migdolų ir aviečių derinys tikrai nenuvils!
200g tamsiojo šokolado (70%)
150g sviesto
200g kokosinio cukraus (galima naudoti ir muskovado cukrų)
1 arbat š. vanilės ekstrakto arba 1 vanilės ankšties sėklos
150g maltų migdolų
1 arbat š. kepimo miltelių
3 kiaušiniai
80g šviežių aviečių
- Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Garų vonelėje išlydome šokoladą su sviestu. Įmaišome cukrų.
- Kai truputėlį pravėsta, įmaišome kiaušinius, migdolus, vanilę ir kepimo miltelius.
- Visą masę pilame į kepimo indą (20cm x 20cm), išklotą kepimo popieriumi. Paskirstome avietes ir kepame 20-25min.
- Atvėsusį dedame į šaldytuvą ir pjaustome jau gerai atšalusį.
- Jei turite užbarstykite liofilizuotų aviečių, bet nebūtina jei jų neturite!
Ir viskas! Skanaus!