Svetainė naudoja slapukus, kurie užtikrina, kad jums bus patogu naudotis. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Privatumo politika.
Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - balandžio 28d. - gegužės 1d. Vilniuje ir gegužės 2d. Kaune
Tuščias krepšelis
Perlinės kruopos su keptais moliūgais ir voveraitėmis yra nepakartojamos. O kartu su ilgai ir lėtai keptais jaučio žandai sukuria tikrą skonių bombą. Ko tikrai negalima pamiršti tai rozmarinas - aš dievinu rozmariną, čia jis privalomai būtinas. Žandams 800g jaučio žandų 800ml sultinio arba vandens 400ml raudono vyno 2 svogūnai 4 česnako...
Savaitgaliais mes vis norime kažko ypatingo, o troškiniai kaip tik yra skirti šaltiems žiemos vakarams. Kai norisi kažko įdomesnio, aš renkuosi čili troškinį su daugybe čili rūšių. Šiame recepte naudoju ir visiems žinomą raudonąjį čili pipirą ir mažiau žinomas rūšis, kurios nėra aštrios, bet priduoda troškiniui šilumos ir skonio gylio. Tad...