Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

TAIP PAT DIRBSIME IR GRUODŽIO 23d. (pirmadienį) - GALIMA NE TIK ATSIIMTI DESERTUS, BET TURĖSIME IR VITRINOSE PASIRINKTI VIETOJE, TAIP PAT VIRTUVĖ DIRBS ĮPRASTAI - SERVIRUOSIME IR PUSRYČIUS, IR PIETUS

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - sausio 27-29d. Vilniuje ir 30d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Šokoladiniai ledai su chia sėklomis iš knygos "Natūraliai saldu"

Apie tai, kokius desertus ir kaip dažnai valgo vaikai, galima diskutuoti be galo. Kai mano vaikai valgo šiuos ledus, aš džiaugiuosi taip pat kaip ir jie.

4–6 PORCIJOS

  • 150 g šaldytų bananų griežinėlių 
  • 25 g nesaldintos kakavos 
  • 90 g nesaldinto migdolų pieno 
  • 10 g ispaninio šalavijo sėklų (chia) 
  • 20 g klevų sirupo 
  • 1 arb. š. vanilės ekstrakto
  1. Į migdolų pieną suberiame ispaninio šalavijo sėklas, gerai išmaišome ir leidžiame išbrinkti.
  2. Į trintuvo indą sudedame šaldytus bananų griežinėlius ir sukame ilgai, su mentele vis nubraukdami prie indo šonų prilipusius gabalėlius žemyn, kol viskas taps šviesia, vientisa, tąsia mase.
  3. Į bananus pilame migdolų pieną su ispaninio šalavijo sėklomis, dedame visus likusius ingredientus ir viską išsukame iki vientisos masės. 
  4. Gauta mase užpildome ledų formeles, įsmeigiame medinius pagaliukus ir dedame į šaldymo kamerą mažiausiai 4 valandoms. 
  5. Išimame ledus iš šaldymo kameros, formeles palaikome 5 sekundes po tekančiu karštu vandeniu, kad būtų lengviau išimti.

Komentarai (0)

Palikti komentarą