Artimiausi desertų prenumeratos pristatymai

sausio 24-25d. Vilniuje ir sausio 26d. Kaune

vasario 21-22d. Vilniuje ir vasario 23d. Kaune

kovo 21-22d. Vilniuje ir kovo 23d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Natūraliai saldūs Rafaelo saldainiai

Man atrodo kad tai ne tik vieni populiariausių, bet ir patys mylimiausi saldainiai Lietuvoje. Visi mėgsta Rafaelo! Mūsų versija yra be pridėtinio cukraus, su kokosu, anakardžiais ir klevų sirupu. Su dideliu pasimėgavimu juos suvalgėme, to linkime ir jums!

  • 120g kreminio kokoso pieno (paprastas kokosų pienas netinka)
  • 100g anakardžių
  • 9 šaukštai klevų sirupo
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • 40g kokosų aliejaus
  • kokoso drožlių apvoliojimui
  • 30-40 vnt. migdolų
  1. Iš vakaro užmerkite anakardžius su vandeniu.
  2. Nedideliame puode užverdame vandenį ir ne ilgiau nei 60 sekundžių verdame migdolus - praėjus laikui iš karto juos nuliejame šaltu vandeniu, tiek kad jie atvėstų ir toliau nevirtų. Odelė turėtų lengvai nusiimti. Pašaliname odeles ir paliekame pilnai išdžiūti.
  3. Į blenderį sudėkite nuplautus bei gerai nusunktus išbrinkusius anakardžius, kreminį kokoso pieną, klevų sirupą, ištirpintą kokosų aliejų ir citrinos sultis. Viską sutrinkite iki vientisos masės. Dedame į šaldiklį 15 minučių.
  4. Išimam masę iš šaldiklio ir formuojame rutuliukus.
  5. Suformavus rutuliuką į vidų įspaudžiame baltą migdolą, dar pasukame tarp delnų ir apvoliojame kokoso drožlėse.
  6. Apvoliotus saldainius dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi ir jai užsipildžius dedame į šaldytuvą. Ten saldainius ir laikome. Rekomenduojame suvartoti per savaitę.

Skanaus!

 

Komentarai (0)

Palikti komentarą