Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

TAIP PAT DIRBSIME IR GRUODŽIO 23d. (pirmadienį) - GALIMA NE TIK ATSIIMTI DESERTUS, BET TURĖSIME IR VITRINOSE PASIRINKTI VIETOJE, TAIP PAT VIRTUVĖ DIRBS ĮPRASTAI - SERVIRUOSIME IR PUSRYČIUS, IR PIETUS

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - sausio 27-29d. Vilniuje ir 30d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Natūraliai saldūs Rafaelo saldainiai

Man atrodo kad tai ne tik vieni populiariausių, bet ir patys mylimiausi saldainiai Lietuvoje. Visi mėgsta Rafaelo! Mūsų versija yra be pridėtinio cukraus, su kokosu, anakardžiais ir klevų sirupu. Su dideliu pasimėgavimu juos suvalgėme, to linkime ir jums!

  • 120g kreminio kokoso pieno (paprastas kokosų pienas netinka)
  • 100g anakardžių
  • 9 šaukštai klevų sirupo
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • 40g kokosų aliejaus
  • kokoso drožlių apvoliojimui
  • 30-40 vnt. migdolų
  1. Iš vakaro užmerkite anakardžius su vandeniu.
  2. Nedideliame puode užverdame vandenį ir ne ilgiau nei 60 sekundžių verdame migdolus - praėjus laikui iš karto juos nuliejame šaltu vandeniu, tiek kad jie atvėstų ir toliau nevirtų. Odelė turėtų lengvai nusiimti. Pašaliname odeles ir paliekame pilnai išdžiūti.
  3. Į blenderį sudėkite nuplautus bei gerai nusunktus išbrinkusius anakardžius, kreminį kokoso pieną, klevų sirupą, ištirpintą kokosų aliejų ir citrinos sultis. Viską sutrinkite iki vientisos masės. Dedame į šaldiklį 15 minučių.
  4. Išimam masę iš šaldiklio ir formuojame rutuliukus.
  5. Suformavus rutuliuką į vidų įspaudžiame baltą migdolą, dar pasukame tarp delnų ir apvoliojame kokoso drožlėse.
  6. Apvoliotus saldainius dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi ir jai užsipildžius dedame į šaldytuvą. Ten saldainius ir laikome. Rekomenduojame suvartoti per savaitę.

Skanaus!

 

Komentarai (0)

Palikti komentarą