Tai yra mūsų tinklaraščio visų laikų skaitomiausias receptas - kokosiniai batonėliai su jūros druska ir šokolado glajumi. Greita, natūralu ir tereikia dviejų šaukštų medaus. Tikimės, kad ir jūs pamėgsite šiuos natūralius Bounty batonėlius.
Gaunasi apie 10 batonėlių
- 170g džiovinto kokoso drožlių (nesaldintų)
- 50g kokoso aliejaus
- 2 šaukštai skysto medaus
- 1 vanilės ankštis
- 100g juodo šokolado be pridėtinio cukraus (70%)
- jūros druskos
- Pirmiausia išlydykite kokoso aliejų.
- Į jį dėkite kokoso drožles, medų ir vanilės ankšties sėklas. Išmaišykite ir viską dėkite į mažą kepimo skardelę (15x15cm), išklotą maistine plėvele.
- Reikės paslėgti - batonėlių storis turėtų būti apie 1-2 cm. Dėkite į šaldymo kamerą apie 30 minučių.
- Virš garų vonelės esančiame inde išlydykite šokoladą.
- Batonėlius išimkite iš kameros ir supjaustykite 2cm pločio gabalėliais. Merkite į karštą šokoladą ir dėkite ant kepimo popieriaus sustingti. Užbarstykite truputėlį jūros druskos. Ir viskas!
- Laikykite šaldytuve. Rekomenduojame suvartoti per savaitę.
Skanaus!
Komentarai (0)
Grįžti į Desertai