Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

TAIP PAT DIRBSIME IR GRUODŽIO 23d. (pirmadienį) - GALIMA NE TIK ATSIIMTI DESERTUS, BET TURĖSIME IR VITRINOSE PASIRINKTI VIETOJE, TAIP PAT VIRTUVĖ DIRBS ĮPRASTAI - SERVIRUOSIME IR PUSRYČIUS, IR PIETUS

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - sausio 27-29d. Vilniuje ir 30d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Natūraliai saldūs Bounty batonėliai

Tai yra mūsų tinklaraščio visų laikų skaitomiausias receptas - kokosiniai batonėliai su jūros druska ir šokolado glajumi. Greita, natūralu ir tereikia dviejų šaukštų medaus. Tikimės, kad ir jūs pamėgsite šiuos natūralius Bounty batonėlius.

Gaunasi apie 10 batonėlių

  • 170g džiovinto kokoso drožlių (nesaldintų)
  • 50g kokoso aliejaus
  • 2 šaukštai skysto medaus
  • 1 vanilės ankštis
  • 100g juodo šokolado be pridėtinio cukraus (70%)
  • jūros druskos
  1. Pirmiausia išlydykite kokoso aliejų.
  2. Į jį dėkite kokoso drožles, medų ir vanilės ankšties sėklas. Išmaišykite ir viską dėkite į mažą kepimo skardelę (15x15cm), išklotą maistine plėvele.
  3. Reikės paslėgti - batonėlių storis turėtų būti apie 1-2 cm. Dėkite į šaldymo kamerą apie 30 minučių.
  4. Virš garų vonelės esančiame inde išlydykite šokoladą.
  5. Batonėlius išimkite iš kameros ir supjaustykite 2cm pločio gabalėliais. Merkite į karštą šokoladą ir dėkite ant kepimo popieriaus sustingti. Užbarstykite truputėlį jūros druskos. Ir viskas!
  6. Laikykite šaldytuve. Rekomenduojame suvartoti per savaitę.

Skanaus!

 

Komentarai (0)

Palikti komentarą