Kepyklos darbo laikas - penktadieniais 9-18val., šeštadieniais - sekmadieniais 9-15val.

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - balandžio 15-17d. Vilniuje ir balandžio 18d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Marcipaninės slyvos šokolade

Kalėdos ir dovanos - didžiausia dilema. Šiais metais homemade dovanos yra mūsų topas. Visų pirma tai yra be galo miela. Antra, gamindami neužtruksite daug laiko. Trečia, skonis nuostabus, juk kas nemėgsta marcipanų, migdolų, slyvų ir šokolado per Kalėdas!

  • 1 datule
  • 50 g migdolų sviesto
  • 2 lašų natūralaus migdolų ekstrakto
  • 10-15 džiovintų slyvų
  • 100g šokolado
  1. Į trintuvo indą dedame datules, migdolų sviestą, migdolų ekstraktą ir išsukame iki vientisos masės.
  2. Įpjauname slyvas, pašaliname kauliukus ir į kiekvieną slyvą dedame migdolinį įdarą. Slyvas dedame į šaldytuvą.
  3. Virš garų vonelės išlydome juodajį šokoladą. Paruoštas slyvas apvoliojame šokolade ir dedame ant iš anksto paruošto kepimo popieriaus.

Komentarai (0)

Palikti komentarą