Desertų klubo nariams gegužės mėnesio pristatymas vyks birželio 16d. Vilniuje ir birželio 17d. Kaune

E-shop desertų ir kuponų užsakymai paruošiami ketvirtadieniais, užsakant ne vėliau nei antradienį

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Kivių ir avokadų ledai iš knygos "Natūraliai saldu"

Kiviai pasižymi specifiniu, gana intensyviu skoniu, kurį neutralaus skonio kreminis avokadas šiek tiek prislopina. Tai desertas, kuriam pagaminti neužtruksite daugiau negu 10 minučių. 

5 PORCIJOS

225 g avokadų (be kauliukų)

170 g kivių (be žievės)

90 g klevų sirupo

  1. Į trintuvo indą sudedame nuluptus kivius, klevų sirupą, avokado minkštimą ir viską išsukame iki vientisos masės.
  2. Gauta mase užpildome ledų formeles, įsmeigiame medinius pagaliukus ir dedame į šaldymo kamerą mažiausiai 4 valandoms.
  3. Išimame ledus iš šaldymo kameros, formeles palaikome 5 sekundes po tekančiu karštu vandeniu, kad būtų lengviau išimti.

Komentarai (0)

Palikti komentarą