Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

TAIP PAT DIRBSIME IR GRUODŽIO 23d. (pirmadienį) - GALIMA NE TIK ATSIIMTI DESERTUS, BET TURĖSIME IR VITRINOSE PASIRINKTI VIETOJE, TAIP PAT VIRTUVĖ DIRBS ĮPRASTAI - SERVIRUOSIME IR PUSRYČIUS, IR PIETUS

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - sausio 27-29d. Vilniuje ir 30d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Žemės riešutų sviesto sausainiai iš knygos "Natūraliai saldu"

Šie sausainiai privalo būti ypač maži, nes jie ne tik skanūs, bet ir labai sotūs. Smagu ir
įmanoma juos gaminti su mažais vaikais, kurie visada įsitraukia, kai mama sausainius
pradeda svaidyti į kepimo skardą.

16 SAUSAINIŲ

Sausainiams
250 g žemės riešutų sviesto
60 g Demerara cukraus
1 kiaušinio

Pertepimui
50 g juodojo šokolado (ne mažiau kaip 70 %)

1. Įkaitiname orkaitę iki 180 °C, kepimo funkcija – su ventiliatoriumi.
2. Į vidutinio dydžio dubenį sudedame riešutų sviestą ir gerai išmaišome, kad neliktų gumulėlių, įmušame kiaušinį ir suberiame cukrų. Gerai išmaišius -  tešla
paruošta.
3. Iš sausainių tešlos tarp delnų formuojame nedidelius rutuliukus (~ 10 g) ir sviedžiame
juos į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Sviesdami ne tik išliesime per dieną
susikaupusias emocijas, bet ir užtikrinsime, kad iškepusių sausainių paviršius bus lygus, tad galėsime juos nesunkiai sulipinti.

4. Kepame 10–12 minučių. Iškepus leidžiame visiškai atvėsti.

5. Virš garų vonelės išlydykite juodąjį šokoladą ir juo sulipinkite dvi sausainio puseles.