Desertų klubo nariams gegužės mėnesio pristatymas vyks birželio 16d. Vilniuje ir birželio 17d. Kaune

E-shop desertų ir kuponų užsakymai paruošiami ketvirtadieniais, užsakant ne vėliau nei antradienį

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Varškės ir obuolių riešutiniai blynai su cinamoniniu jogurtu

Prieš kelis metus mano darbinės savaitės pusryčiai buvo kava su pienu. Žinojau, kad gerai yra valgyti pusryčius, bet niekaip neišeidavo. Po truputį prisipratinau aš juos ir dabar kasdien valgau pakankamai sočius ir maistingus patiekalus. Vakarais esu įpratusi neprisivalgyti, todėl ryte esu alkana ir pusryčius gaminu su dideliu džiaugsmu ir nekantrumu. Šie blynai be to, kad yra minkšti ir skanūs, dar yra ir be rafinuotų produktų.

  • 2 kiaušiniai
  • 20g muskovado cukraus
  • 100g varškės
  • 1 didelis arba 2 maži obuoliai (apie 210g)
  • 70g grikių miltų
  • 30g kapotų riešutų (graikiški, lazdyno, migdolai)
  • kokosų aliejaus kepimui
  • 125g natūralaus jogurto
  • 1 arbat.š. cinamono
  • mėgstamos uogienės arba šviežiai trintų uogų
  1. Burokine tarka sutarkuojame obuolį su žievele.
  2. Atskiriam trynius nuo baltymo.
  3. Išplakam baltymus iki standžių putų.
  4. Į kiaušinio trynius dedame cukrų, varškę, obuolį ir gerai išmaišome. Sudedame miltus ir riešutus. Vėliausiai atsargiai įmaišome baltymus.
  5. Kepame įkaitintame kokoso aliejuje. Į jogurtą įdedame cinamono ir išmaišome.

Skanių pusryčių!