Kepyklos darbo laikas - ketvirtadienis - penktadienis 9-18val., šeštadienis 9-17val., sekmadienis 9-15val.

TAIP PAT DIRBSIME IR GRUODŽIO 23d. (pirmadienį) - GALIMA NE TIK ATSIIMTI DESERTUS, BET TURĖSIME IR VITRINOSE PASIRINKTI VIETOJE, TAIP PAT VIRTUVĖ DIRBS ĮPRASTAI - SERVIRUOSIME IR PUSRYČIUS, IR PIETUS

Kepyklos adresas - Zietelos g. 3, Vilnius

Artimiausias desertų prenumeratos pristatymas - sausio 27-29d. Vilniuje ir 30d. Kaune

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Avižinių dribsnių blynai su bananais ir kardamonu

Atėjus savaitgaliui visada noriu jaukių pusryčių namuose. Blynai man kelia nostalgiją, primena namus, šeimą, o kardamonas mintis nuneša kažkur toli toli... (Rūta)

Išeina 10 blynų.

  • 100g avižinių dribsnių
  • 1 arbat š. kepimo miltelių
  • 150 ml pieno (galima naudoti kokosų ar migdolų pieną)
  • 1 gerai prinokęs bananas (svarbu kad būtų prinokęs, kitaip  nesigaus)
  • 1 šaukštas maltų migdolų
  • sėklos iš 2 žaliųjų kardamonų
  • 25g kapotų migdolų
  • 1 citrinos žievelė
  • 1 sauja mėlynių
  • natūralus jogurtas
  • klevų sirupas
  1. Pirmiausia sumalame avižinius dribsnius iki miltų konsistencijos, dedame kepimo miltelius, maltus migdolus, bananą, sutraiškytas kardamono sėklas, nutarkuojame citrinos žievelę, pilame pieną, ir viską sumalame kartu.
  2. Į gautą blynų masę įmaišome kapotus migdolus. Įkaitiname keptuvę, dedame truputėlį sviesto arba kokosų aliejaus ir kepame.
  3. Kai apskrunda viena pusė, dedame mėlynes (3 vienam blynui) ir tada apverčiame. Kepame kol kita blynų pusė apskrus ir mėlynės paleis savo sultys.
  4. Valgome su šviežiomis mėlynėmis, klevų sirupu ir jogurtu. Galima dar užtarkuoti truputėlį citrinos, ir užbarstyti kapotų migdolų.