Švieži kepiniai, kepti tos dienos rytą:
- kruasanai - ne tik burnoje tirpstantys klasikiniai, bet ir iš tos pačios kruasanų tešlos virtę bandelėmis: gardinti sezoninėmis uogomis ar vaisiais, pripildyti plikytu vaniliniu kremu, plaktu šokoladiniu cremeux bei kitais įdarais.
- cinamonininės bandelės su kardamonu, bandelės su šokoladu ar žemės riešutų frangipane, nesaldžios bandelės su baravykais ar gorgonzolos bei kriaušių deriniu.
- įvairūs tortai, kuriuos kepykloje pjaustome gabaliukais, kelių rūšių tiramisu, eklerai, putėsiai ir panakotos.
Gėrimų pasirinkimas nedidelis, bet kruopščiai atrinktas ir kokybiškas. Kava mus aprūpina skrudintojai Kavos broliai iš Žvėryno Espresinės, o arbata atkeliauja iš japoniškos arbatinės Užupyje Yugen Tea.
Prisėdę viduje galėsite stebėti dirbančią komandą ir atvirą virtuvę. Taip pat turime kelis staliukus lauke.
Dirbame kiekvieną penktadienį 9-18val. ir šeštadienį bei sekmadienį 9-15val. Zietelos g. 3, Vilniuje.
Desertus ir kepinius galima užsisakyti iš anksto ir atsiimti juos kepykloje (jei nespėjote, labai nepergyvenkite - atvykus ryte rasite pilnas vitrinas) :
-
Antradienį priimame užsakymus atsiėmimui penktadienį.
-
Trečiadienį priimame užsakymus atsiėmimui šeštadienį.
Kepyklos darbo dienomis bei ketvirtadieniais galite rasti mus ir Wolt.